Ditrianum'dan Kritik Deprem Açıklaması! Her An Olabilir!

Hollandalı ünlü deprem tahmincisi Frank Hoogerbeets'in baÄŸlı olduÄŸu deprem araÅŸtırma kurulu Ditrianum, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımla korkuttu. 

 

Hollandalı ünlü deprem tahmincisi Frank Hoogerbeets'in baÄŸlı olduÄŸu deprem araÅŸtırma kurulu Ditrianum, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımla korkuttu. Son dönemde yaptığı deprem tahminleri ile adından sık sık söz ettiren Hollandalı ünlü deprem tahmincisi Frank Hoogerbeets'in baÄŸlı olduğı deprem araÅŸtırma merkezi Ditrianum, Twitter sayfasından az önce yaptığı son dakika deprem açıklaması ile korkuttu. 

 

Twitter sayfasından yaptığı deprem açıklamasında "Tekrar uyarıları normalde yapmayız fakat bu durumda bir ayrıcalık yapabiliriz. Gezegensel sıralanış ayın 24'ünde çok kritik bir seviyeye gelecek. Ayın 24 ile 26'sı arasında çok büyük sismik hareketlilik yaÅŸanabilir. Deprem planınızı hazırlayın ve eÄŸer deprem bölgesinde yaşıyorsanız deprem anında ne yapılması gerektiÄŸini öÄŸrenin." ifadelerini kullanırken bu paylaşımı ile korku yarattı. 

 

Ä°ÅŸte Ditrianum'un yaptığı kritik deprem açıklaması; 



Etiketler: