Diman Arcana'dan Anıl Berk Baki Övgüsü' Ne Dedi?

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sosyal medya fenomeni Diman Arcana, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda konsey konuşmasından sonra Anıl Berk Baki ile ilgili övgü dolu sözler söyledi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sosyal medya fenomeni Diman Arcana, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda konsey konuşmasından sonra Anıl Berk Baki ile ilgili övgü dolu sözler söyledi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sosyal medya fenomeni Diman Arcana, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda konsey konuşmasından sonra Anıl Berk Baki ile ilgili övgü dolu sözler söyledi.  

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sosyal medya fenomeni Diman Arcana, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda konsey konuşmasından sonra Anıl Berk Baki ile ilgili övgü dolu sözler söyledi. Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Anıl Berk Baki için "Konsey konuşmalarını dinledikten sonra bir kez daha iyi ki Anıl’ın yanında yer alıyorum diye düşündüm. Sonuç ne olur bilinmez ama tertemiz başladı, tertemiz ilerledi; bir kez olsun yalana ya da arkadan konuşma yoluna başvurmadı, çok gururlu hissediyorum.." ifadelerini kullanan Arcana sosyal medyada yoğun destek gördü. 

 

İşte o paylaşım;

 

diman arcana dan anil berk baki ile ilgili ovgu dolu sozler