Dilhan Aras Moniz Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı? Evli Mi?

Dilhan Aras Moniz kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu Dilhan Aras Moniz ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılmaktadır. Peki Dilhan Aras Moniz kimdir? Nerelidir? Burcu nedir? Sevgilisi var mı? Evli mi? Cevaplar haberimizde..

 

Dilhan Aras Moniz kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu Dilhan Aras Moniz ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılmaktadır. Peki Dilhan Aras Moniz kimdir? Nerelidir? Burcu nedir? Sevgilisi var mı? Evli mi? Cevaplar haberimizde..

 

dilhan aras moniz kimdir nerelidir evli mi sevgilisi var mi

 

Dilhan Aras Moniz kimdir? Nerelidir? Burcu nedir? Sevgilisi var mı? Evli mi?

 

Dilhan Aras Moniz Sinema ve dizi oyuncusu. 24 Aralık 1990, Ankara doğumlu. İlköğrenim ve liseyi TED Kolejinde okudu. Hacettepe Üniversitesi Sosyoloji Bölümünde tamamladıktan sonra; Müjdat Gezen Sanat Merkezinde oyunculuk eğitimi aldı. 6 dil bilmektedir. İlk oyunculuk deneyimini 2006 yılında Gölgeler sinema filminde rol alarak yaşadı; 2015 yılında ise Adı İnsan filminde rol aldı. Yeni Evli, Deniz Yıldızı ve Hayata Beş Kala dizilerinde de rol alan güzel oyuncu, 2019’daekranlara gelen Yüzleşme dizisinde Nalan karakterini canlandırdı.

 

Güzel oyuncu Dilhan Aras Hacettepe Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunudur. Üniversite mezuniyetinin ardından Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde oyunculuk eğitimi almış 2006 senesinde Gölgeler isimli sinema filmi ile beyaz perdeye adım atmıştır. 2015 senesindede Adı İnsan filminde oynamıştır. Bugüne kadar Deniz Yıldızı, Yeni Evli ve Hayata Beş Kala gibi dizilerde rol almıştır. En son Fox Tv ekranlarında yayınlanan Bir Mucize olsun isimli dizide Nazlı karakteri ile dizi kadrosuna dahil olmuştur.Başarılı oyuncu Dilhan Aras aslen Ankara’lıdır ve Ankara’da dünyaya gelmiştir.

 

Dilhan Aras 1990 yılında Ankara'da dünyaya gelmiştir. Hacettepe Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunu olan Dilhan Aras, okulunu bitirdikten sonra Müjdat Gezen Sanat Merkezi'ne kaydolmuş ve burada aldığı oyunculuk eğitiminin ardından ekran kariyerine başlamıştır. Yetenekli oyuncu Dilhan Aras, üniversite eğitimini farklı bir alanda tamamlasa da kalbinde yatan oyunculuk isteği sebebiyle Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk eğitimi almış ve bu alanda kariyer çizmiştir. Dilhan Aras'ın oyunculuğa başlaması ise ilk olarak bir sinema filmi ile gerçekleşmiştir. 2006 yılında Gölgeler adlı sinema filminde rol alan Dilhan Aras, bu filmde canlandırdığı Erlinda karakteri ile dikkat çekmiş ve profesyonel oyunculuk kariyerine ilk adımı atmıştır. Rol aldığı sinema filminden sonra dizi projelerinden teklifler alan Dilhan Aras, televizyon dünyasına ise 2007 yılında rol aldığı Yeni Evli dizisi ile adım atmıştır. Yeni Evli dizisinde Cansu karakterine hayat veren Dilhan Aras, sonrasında rol aldığı Deniz Yıldızı adlı dizi ile yükselişe geçmiştir. Hayata Beş Kala dizisinde de izlediğimiz Dilhan Aras'ın 2015 yılında rol aldığı Adı İnsan adlı ikinci bir sinema filmi deneyimi de bulunmaktadır. Güzel oyuncu Dilhan Aras, asıl yükselişini ise Kanal D ekranının sevilen dizisi Adı Efsane ile yakalamıştır. 22 Haziran 2021 yılında evlenmiştir ve Moniz soyadını almıştır.