Dilek Yurttaş'tan Yılmaz Vural Açıklaması! İddialar İçin Ne Dedi?

Geçtiğimiz akşam Cihangir'de ünlü teknik direktör Yılmaz Vural ile görüntülenen ünlü sosyal medya fenomeni Dilek Yurttaş, Instagram sayfasından yaptığı açıklamada Yılmaz Vural ile ilgili açıklamalarda bulunurken iddiaları reddetti. Peki neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

Geçtiğimiz akşam Cihangir'de ünlü teknik direktör Yılmaz Vural ile görüntülenen ünlü sosyal medya fenomeni Dilek Yurttaş, Instagram sayfasından yaptığı açıklamada Yılmaz Vural ile ilgili açıklamalarda bulunurken iddiaları reddetti. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Dilek Yurttaş, Instagram sayfasından yaptığı açıklamada Yılmaz Vural ile ilgili açıklamalarda bulunurken iddiaları reddetti. Peki neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

Dilek Yurttaş iddiaları reddetti!

 

Geçtiğimiz akşam Cihangir'de ünlü teknik direktör Yılmaz Vural ile görüntülenen ünlü sosyal medya fenomeni Dilek Yurttaş, Instagram sayfasından yaptığı açıklamada Yılmaz Vural ile ilgili açıklamalarda bulunurken iddiaları reddetti. Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda ağabeyim dediği teknik direktör Yılmaz Vural ile ilgili açıklamalarda bulunan Yurttaş, basında çıkan iddiaları reddetti. 

 

İşte o açıklama;

 

dilek yurttas yilmaz vural iddialarini reddetti