Dilek Taşı Cemre Lena Naz Kalaycı Kimdir? Nerelidir? Kaç Yaşındadır?

Dilek Taşı Cemre Lena Naz Kalaycı kimdir? Kanal D'de yayınlanan Dilek Taşı dizisinde canlandırdığı Cemre karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Lena Naz Kalaycı ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Lena Naz Kalaycı kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Dilek Taşı Cemre Lena Naz Kalaycı kimdir? Kanal D'de yayınlanan Dilek Taşı dizisinde canlandırdığı Cemre karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Lena Naz Kalaycı ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Lena Naz Kalaycı kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

dilek tasi cemre lena naz kalayci kimdir nerelidir kac yasindadir

 

Dilek Taşı Cemre Lena Naz Kalaycı kimdir?

 

Lena Naz Kalaycı kimdir? Mila Lena Naz Kalaycı 2017 yılında dünyaya gelmiştir. Günümüzde 6 yaşındadır. Yaşamını İstanbul’da sürdürmektedir. Bale ve Jimnastik sporuna ilgilidir. Daha önce Yasak Elma dizisinde rol almıştır. LC Waikiki markasının reklamlarında da rol almıştır. Instagram’da milalenaz ismiyle paylaşımlarına devam eden Lena Naz Kalaycı’nın bu mecrada 1996 takipçisi bulunmaktadır.