Dilara Kırmıt 24 Şubat'ta Milan Fashion Week’te!

Sayısız başarıları ile aranan yüz ve mankenler arasına giren Dilan Kırmıt Miss World Next Top Model 2022 güzeli seçilmişti. Şimdilerde ise Milan Fashion Week’te yer almaya hazırlanıyor! 24 şubatta gerçekleşecek olan Fashion Week’te tek türk olarak moda haftasında boy gösterecek. Türkleri gururlandıran isim Dilara Kırmıt'ın hikayesine daha yakından bakma vakti!

 

People.com'daki habere göre; Dilara Kırmıt 1996 yılında Bursa’da doğdu. Aslen Sivaslıdır. Eğitim hayatını Bursa’da yer alan Moda Okulu’nda tamamladı. Eğitim hayatına devam etmek için Finlandiya‘ya gitti. Tekrardan Türkiye’ye döndüğünde pek çok moda okuluna giderek sertifikalar aldı. Eğitim hayatında her daim yükselmek için elinden geleni yaptı. Bu mücadelenin sonucunda ise manken, model ve yazar oldu. Sözün özü, sabreden derviş muradına ermiş.. Her yönden gurur kaynağımız diyebiliriz...

 

TÜRKLERİN GURURLANDIRAN İSİM!

 

Ortalama 6-7 senedir moda yazarlığı yapmaktadır. Fazlaca genç yaşta bu sektöre girmiş ve sektörün en gençlerinden bir tanesi olmuştur. 2018 senesinde moda kanalı olan Fashion TV tarafınca düzenlenen “Senenin En İyi Moda Bloggerı” mükafat töreninde ödül aldı. Yazdığı yazılar hem vatan haricinde aynı zamanda vatan içinde yayınlanmaktadır. Internasyonal Gençlik ve Eğitim Platformu ve Avrupa Birliği Gazeteciler Derneği’nin Sanat ve Tasarımdan Görevli genç Moda Komisyon Başkanlığı görevini icra etmektedir. Moda’nın yeni merkezi olma yolunda ilerleyen Tokyo’da yer edinen Desinger TV‘nin ülkemiz temsilciliğini yapmaktadır. 2019 senesinde bir Türk şarkıcının klibinde rol aldı.İlk sahne deneyimini Bursa’da yer edinen Ahmet Vefik Paşa Tiyatrosu‘nda “Rumuz Goncagül” adlı oyunda başrol oynamıştır. 2020 senesinde düzenlenen Altın Zirve mükafat Töreni’nde “Senenin En İyi Mankeni” seçildi.

 

DİLARA KIRMIT'IN MİLAN FASHİON WEEK HAKKINDAKİ PAYLAŞIMI!

 

Türkiye'de birçok başarıya imza atan Dilara Kırmıt, en büyük hayallerinden birisini gerçekleştirdiğini açıkladı. “Güzel ülkemde gösterdiğim başarılarımı orada gururlandırmak mutluluk verici. Hayalimde bu hep vardı. Profesyonel olarak yürüttüğüm kariyerimi yurtdışına taşımak istiyordum. Milan Fashion Week’ten sonra ki hedefim Paris Fashion Week’te yer almak olacak” dedi.