Dilara Aksoy Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı? Evli Mi?

Dilara Aksoy kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan sosyal medya fenomeni Dilara Aksoy ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Dilara Aksoy kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Evli mi? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Dilara Aksoy kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan sosyal medya fenomeni Dilara Aksoy ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran sosyal medya fenomeni Dilara Aksoy ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Dilara Aksoy kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Evli mi? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

dilara aksoy kimdir nerelidir sevgilisi var mi evli mi

 

Dilara Aksoy kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Evli mi?

 

Dilara Aksoy kimdir? Sosyal medyada yaptığı kombin paylaşımlarıyla adından söz ettiren Dilara Aksoy yaşamını Almanya'da sürdürmektedir. Evli olan Dilara Aksoy'un eşinin ismi Oğuz Aksoy'dur. 9 Şubat 1997 yılında doğan sosyal medya fenomeni Dilara Aksoy kova burcudur. Yaşamını Almanya'nın Herford şehrinde sürdüren sosyal medya fenomeni seyahat etmeyi ve yeni yerler keşfetmeyi çok sevmektedir. Eşiyle beraber şimdiye kadar Birleşik Arap Emirlikleri, Yunanistan, İtalya, Fransa gibi ülkelere gitmiştir. Tarzıyla sosyal medyada takipçilerinden yoğun ilgi gören Dilara Aksoy'un Instagram'da bu yazı hazırlanırken 415K takipçisi bulunmaktadır ve dijital ortamdaki başarısı her geçen gün artmaktadır. 



Etiketler: