Dilan Polat Ve Engin Polat Çifti İçin Tahliye Kararı!

Sosyal medyada lüks yaşantıları ve güzellik merkezi markaları ile akıllarda yer edinen Polat çiftçi Kasım ayında tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. İki isim hakkında yeni bir karar daha açıklandı.

 

Dilan ve Engin Polat çiftinin kısa sürede sıfırdan bu kadar lüks bir hayata nasıl sahip olduğu kamuoyu hakkında merak konusu olmuştu. Uzun bir süre dillendirilen kara para aklama iddialarının ardından ilgili birimler harekete geçmiş ve hem Polat çiftini hem çok sayıda ismi gözaltına almıştı.

 

POLAT ÇİFTİ BİR SUÇTAN TAHLİYE KARARI ALDI

 

Bu gelişmelerin ardından sosyal medyada sonucu en çok merak edilen Dilan ve Engin Polat'ın tutukluluk halleri ile ilgili yeni bir karar verildiği öğrenildi.

 

Halk TV'den Seyhan Avşar'ın haberine göre Dilan Polat ve Engin Polat vergi usul kanununa muhalefet suçundan tahliye edildi. Bu iki ismin bu kararın ardından tutukluluk hallerinde bir değişiklik olmayacağı belirtildi. Polat çiftinin “Örgüt Kurma ve Yönetme” ile “Kara para aklama” suçlarından yargılanması devam ettiği için hapishanede kalmaya devam edecekler.

 

Bu gelişme hakkında bir paylaşımda bulunan çiftin avukatı Hüseyin Kaya “Polatlar dosyasında bütün şüpheliler vergi suçlaması açısından tahliye edilmişlerdir. Diğer suçlar açısından Masak son değerlendirme beklenmektedir” şeklinde konuştu. 

 

NELER OLACAĞI MERAK KONUSU

 

Aylardır tutuklu bulunan Dilan ve Engin Polat'un bu suçlardan da tahliye edilip edilmeyeceği bir çok insan tarafından merak ediliyor. Yargılamanın sonucunun ilerleyen dönemlerde kesin olarak ilan edilmesi bekleniyor.