Dilan Polat Sosyal Medyaya Veda Etti! Kızı Devreye Girdi!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sosyal medya fenomeni Dilan Polat Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda ağlayarak sosyal medyaya veda ederken kızı devreye girerek hesabı yeniden açtı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sosyal medya fenomeni Dilan Polat Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda ağlayarak sosyal medyaya veda ederken kızı devreye girerek hesabı yeniden açtı. 

 

Dün akşam saatlerinde önce sosyal medya hesabını kapatan, ardından sosyal medya hesabını yeniden açan Dilan Polat’ın sosyal medya hareketliliğinin nedenini kızı açıkladı. Sosyal medyanın en çok konuşulan isimlerinden biri olan sosyal medya fenomeni ve iş insanı Dilan Polat, geçtiğimiz gün sosyal medyada ilginç bir hareketlilik içerisine girdi. Sosyal medya hesabını önce donduran Dilan Polat, sonra hesabını yeniden açtı. Tüm sosyal medya kullanıcılarının ilgisi oldukça hareketli bir 24 saat geçiren Dilan Polat’tayken; açıklama Dilan Polat’tan değil, küçük kızından geldi. Bunun üzerine sosyal medyada eleştiri okları Dilan Polat’a döndü. Lüks hayatının her bir detayını paylaşmasıyla ara ara eleştiri oklarını üzerine çeken Dilan Polat, özellikle eşi Engin Polat’ın yaptığı sürprizleri paylaşmasıyla hafızalara kazınmıştı. Şimdilerde işlettiği güzellik merkeziyle de çok konuşulan Dilan Polat, dün akşam hareketli saatler geçirdi. Sosyal medyanın birden gündemine oturan Dilan Polat’ın hesabını yeniden açan küçük kızının söyledikleri ise çok konuşuldu. İşte yaşanan olaylar…

 

dilan polat sosyal medya sayfasini kapatti kizi hesabi geri acti

 

DİLAN POLAT  HESABINI ÖNCE KAPATTI, SONRA AÇTI

 

Dün akşam saatlerinde ağlayarak bir video çeken Dilan Polat, “Biraz kendi içimde uğraştığım şeyler var. Bir süre uzak kalmak bana iyi gelecek. Biraz dinlenmeye ihtiyacım var” diyerek, takipçilerine veda etmiş ve söylediği gibi de sosyal medya hesabını da dondurmuştu. Bunun üzerine Dilan Polat’ın hayranlarını üzüntülerini sosyal medya platformlarından dile getirmeye başlamışken, hiç beklenmedik bir olay yaşandı. Dilan Polat’ın kızı, bir paylaşım yaparak annesinin hesabına yanlışlıkla dokunduğunu ve hesap bilgileri kayıtlı olduğu için hesabının yeniden aktif hale geldiğini söyledi. Elbette Instagram bir hafta içerisinde hesabı iki kez dondurmaya izin vermediği için de annesinin hesabını kapatamayacağını açıkladı. Bunun üzerine sosyal medya kullanıcıları Dilan Polat’ı eleştirmeye başladı. Dilan Polat’ın kızının açıklamalarını pek samimi bulmayan sosyal medya kullanıcıları, küçük bir kızın paylaşım yaparak bu konuya alet olmasını ise ‘Ne alaka?’ gibi tepkiler ile karşıladı. Özellikle Dilan Polat’ın kızının paylaştığı videoda, “Annem geri kapatmaya çalıştı ama bir hafta süresi olduğu için kapanmadı hesap. İnsanları karalamayın bir deneyin. Bence zaten annem kızmamalı da bana. Kimseyi sevindirmesine gerek yok” demesi, sosyal medya kullanıcılarının daha çok tepki vermesine neden oldu. Ancak Dilan Polat, henüz aldığı eleştirilere yönelik bir açıklama yapmadı.



Etiketler: