Dilan Polat Kötü Yorumlara İsyan Etti! Çöp Konteynerinde Yaşamamı İstiyorlar!

Dilan Polat, tahliye olduktan sonra sosyal medyayı tekrar aktif bir biçimde kullanmaya başlamış ve buradan sıklıkla yorum almaya başlamıştı. Kendisine gelen eleştirel yorumlara isyan eden Dilan Polat, "Çöp konteynerinde yaşamamı istiyorlar…" diyerek açıklamada bulundu.

 

Dilan Polat eşi Engin Polat ile birlikte 'kara para aklama' ve 'vergi kaçırma' suçlarından yargılandıkları davada geçtiğimiz aylarda tahliye edilmişlerdi. Cezaevinden çıktıktan sonra yeniden sosyal medyayı aktif bir biçimde kullanmaya başlayan Dilan Polat son paylaşımında, kendisine gelen yorumlar üzerinden adeta isyan etti.

 

"Çöp konteynerinde yaşamamı istiyorlar... Elim ayağım titriyor”

 

"Çöp konteynerinde yaşamamı istiyorlar... Elim ayağım titriyor" diyen Dilan Polat, sekiz yüzüğünden sadece iki tane kaldığını belirtirken, kızı Nida için ünlü bir markadan alışveriş yapmalarına yönelik gelen yorum üzerinden açıklamalarda bulundu. Polat açıklamasının tamamında şu ifadeleri kullandı:

 

"Ne yapalım kızım, çıplak mı gezsin bu çocuklar, hiç mi bizim hayatımız yok? Bazısının elinden gelse sokağa atacak, çöp konteynırının içerisinde yaşayın diyecekler. Bazısının elinden gelse öyle yapacak. Diyecek ki; evde oturmasın sokağa atalım, gerçekten yani. Bak elim ayağım hala titriyor ya, gerçekten birazcık anlayış yani."



Etiketler: