Dilan Polat'ın Tahliye Partisi Sosyal Medyada Gündem Oldu! Ablasıyla Dudak DudaÄŸa ÖpüÅŸtü!

Dilan Polat, dün gece ablası Sıla DoÄŸu, yakın dostları ve influencerlardan oluÅŸan arkadaÅŸ grubu ile partiledi!

 

Gecce'de yer alan habere göre; GeçtiÄŸimiz aylarda 'kara para aklama' ve 'suç iÅŸlemek amacıyla örgüt kurma' suçlamalarından yargılanan ve 10 ay sonra cezaevinden tahliye edilen Dilan Polat, tahliyesini büyük bir partiyle kutladı. Yakın arkadaÅŸları, ailesi ve çalışanlarıyla birlikte düzenlediÄŸi bu özel gecede doyasıya eÄŸlenen Polat, parti boyunca sosyal medyada aktif olarak paylaşım yapmaya devam etti.

 

Partinin hediye olduÄŸunu belirten sosyal medya fenomeni, dansları ve enerjisiyle dikkat çekerken, geceye damga vuran bir olay ise büyük tepki topladı. Polat, kardeÅŸi Sıla DoÄŸu ile dudak dudaÄŸa öpüÅŸtüÄŸü görüntüleri sosyal medyada paylaÅŸtı. Bu görüntüler hızla yayılarak büyük bir tartışma yarattı.

 

dilan polat in tahliye partisi sosyal medyada gundem oldu

 

Sosyal medya kullanıcıları, Dilan Polat ve kardeÅŸi arasındaki bu yakınlığı eleÅŸtirirken, bazı takipçileri ise ünlü fenomenin bu davranışını uygunsuz buldu. Polat, cezaevinden çıktıktan sonra sosyal medya paylaşımlarına devam etmeyeceÄŸini belirtmiÅŸ olsa da, yeniden aktif olarak paylaşım yapması da dikkat çekti. Görüntüler, kısa sürede viral olurken Polat’tan henüz bir açıklama gelmedi.