Dilan Polat Eşi Engin Polat'ın Gözaltına Alındığı İddiasına Ateş Püskürdü! Adam İçeride Yatıyor!

Sosyal medyada Muhammed Yakut'un kendisi ve eşi Engin Polat hakkındaki iddiaları sonrası yeniden gündem olan sosyal medya fenomeni Dilan Polat eşi Engin Polat'ın gözaltına alındığı iddiasına TV8'de yayınlanan 2. Sayfa programına canlı telefon bağlantısı yaparak yanıt verdi. 

 

Sosyal medyada Muhammed Yakut'un kendisi ve eşi Engin Polat hakkındaki iddiaları sonrası yeniden gündem olan sosyal medya fenomeni Dilan Polat eşi Engin Polat'ın gözaltına alındığı iddiasına TV8'de yayınlanan 2. Sayfa programına canlı telefon bağlantısı yaparak yanıt verdi. Sosyal medyada Muhammed Yakut'un kendisi ve eşi Engin Polat hakkındaki iddiaları sonrası yeniden gündem olan sosyal medya fenomeni Dilan Polat eşi Engin Polat'ın gözaltına alındığı iddiasına TV8'de yayınlanan 2. Sayfa programına canlı telefon bağlantısı yaparak yanıt verdi. 

 

engin polat gozaltina alindi mi dilan polat iddialara ates puskurdu

 

Adam içeride uyuyor ya!

 

TV8'de yayınlanan 2. Sayfa programına bağlanan sosyal medya fenomeni Dilan Polat "Engin Polat gözaltına alındı mı" iddialarına yanıt verirken şu ifadeleri kullandı: 

 

"Sabah kalktım baktım bir sürü mesaj. Engin Polat gözaltına alınmış, şöyle olmuş falan. Adam içeride yatağında uyuyor ya! Bu kadar da olmaz. Bu tip iddiaları, yalanları ortaya atan herkese karşı hukuk mücadelemizi başlatıyoruz. Kim varsa bu iddiaların arkasında, kim yayıyorsa bu iddiaları herkese dava açacağız. Eşim Engin Polat'ın gözaltına alınması gibi bir durum söz konusu değil"