Dilan Polat Aldatılma İddialarına Sert Tepki Gösterdi! Siz Hiç Küsmediniz Mi?

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sosyal medya fenomeni Dilan Polat eşi Engin Polat ile ilgili aldatılma iddialarına ve boşanma iddialarına sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımla yanıt verirken haberlere isyan etti. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sosyal medya fenomeni Dilan Polat eşi Engin Polat ile ilgili aldatılma iddialarına ve boşanma iddialarına sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımla yanıt verirken haberlere isyan etti. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sosyal medya fenomeni Dilan Polat eşi Engin Polat ile ilgili aldatılma iddialarına ve boşanma iddialarına sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımla yanıt verirken haberlere isyan etti.

 

dilan polat tan aldatma iddialarina sert tepki siz hic kusmediniz mi

 

Siz hiç küsmediniz mi? 

 

Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda eşi Engin Polat'ın kendisini aldattığını iddia eden haberler için "Benim takipçilerim ve beni tanıyan herkes çok iyi bilir ki attığınız iftira gibi birşey yaşamış olsam bir saniye durmam. Yazıp çiziyorsunuz siz sanki evde hiç sorun yaşamıyormuşsunuz gibi! Bir kadın küstü ise hemen aldatıldı diyorsunuz. Çok komiksiniz. Mantığı olan insan anlar dün gece eğleniyorlardı bir anda oldu demek ki anlık bir şeye kırıldı küstü kadın diye. Siz hiç küsmüyor hiç darılmıyorsunuz çünkü! İnsan sizin yüzünüzden küslüğünü yaşayamaz. Her küslük aldatmak mı? Beni tanıyan takip edenlerin yüzde 90'ı bilir ki bahsi geçen gibi bir konu olsa Allah korusun! Bir saniye durmam. Yanıma yaklaşıp oturamaz bile! Oke? Yazıp çizip atmayın artık" ifadelerini kullanan Polat sosyal medyada gündem oldu. 

 

dilan polat tan aldatma iddialarina sert yanit

 

Öyle bir durum olsa dünyayı terk etmesi lazım!

 

Açıklamalarına devam eden sosyal medya fenomeni Dilan Polat aldatma iddiaları ile ilgili paylaşımlar için "Yazıp çiziyorlar dünden beri yok şöyle oldu yok böyle oldu yok şöyle böyle yakaladı. Hangi hayal dünyası sizin ki? Ben sizin bahsini geçirdiğiniz gibi beni aldatsa onun ülkeyi terk etmesi lazım. Ülkede az gelir dünyayı terk etmesi gerekiyor. 17 senedir hayatımda bir kez bile bu tarz konularla karşı karşıya gelmedim çok şükür. İnsanlar üzerinden prim yapacaksınız diye yapıp atıp durmayın" ifadelerini kullandı.