Dilan Çıtak'tan Dikkat Çeken Açıklama! Son Dakika Şarkı Hadise'ye Verildi!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak Tatlıses, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Şubat ayında çıkarmak için anlaştığı şarkının son dakika Hadise'ye verildiğini açıklarken, dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak Tatlıses, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Şubat ayında çıkarmak için anlaştığı şarkının son dakika Hadise'ye verildiğini açıklarken, dikkat çeken ifadeler kullandı. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak Tatlıses, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Şubat ayında çıkarmak için anlaştığı şarkının son dakika Hadise'ye verildiğini açıklarken, dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

Son dakika Hadise'ye verildi!

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda "Şubat ayında çıkarmak için hazırladığımız parça son dakika 20.000 fark ile Hadiseye verildi. Yönetimi beceremeyen bir aracı sebebi ile. Her şarkıcıya ayrı fiyat ile gönderildiğini bilmiyorduk maalesef:)) olsun en azından taş gibi ses okuyacak biz de son ses dinleyeceğiz" ifadelerini kullanan Dilan Çıtak sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

dilan citak tan dikkat ceken sarki ve hadise aciklamasi son dakika hadise verildi