Dilan Çiçek Deniz Yapımcı Oldu!

Sosyal medyada estetik operasyonlarıyla gündemde olan ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz yapımcı oldu.  

 

Sosyal medyada estetik operasyonlarıyla gündemde olan ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz yapımcı oldu. Sosyal medyada estetik operasyonlarıyla gündemde olan ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz yapımcı oldu. 

 

Son dönemde yaptırdığı estetik işlemler ile adından söz ettiren Dilan Çiçek Deniz, dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Güzel oyuncu Dilan Çiçek Deniz yapımcı oldu. Deniz, sosyal medya hesabından duyurdu. Özel hayatı ile magazin manşetlerini süsleyen Dilan Çiçek Deniz son olarak estetik haberleriyle gündeme geldi. Bu yıl 80'incisi düzenlenen Venedik Film Festivali'ne katılan Dilan Çiçek Deniz güzelliğiyle kırmızı halıda dikkat çeken isimlerden oldu. Siyah ışıltılı tülden bir elbise tercih eden Deniz'in iddialı tarzı takipçilerinden tam not almıştı.

 

DİLAN ÇİÇEK DENİZ YAPIMCI OLDU

 

Oyuncu Dilan Çiçek Deniz yapımcı oldu. Deniz 'Dilan Hakkında Konuşmalıyız' adlı kısa filmin afişini paylaşarak yapımcılığını üstlendiğini duyurdu. Ekim ayında çekilecek film, sinema eğitimi almış 'Dilan'ın 30 yaşına sayılı günler kala hayatı hakkında çözülmemiş meseleleri halletmeye yeltenmesini anlatıyor. Filmin yönetmeni Umut Şilan Oğurlu.

 

İşte o paylaşım;

 

dilan deniz yapimci oldu