Dilan Çiçek Deniz'in Eski Sevgilisi Andıç Ve Yeni Sevgilisi Yazıcıoğlu Aynı Karede! Gündem Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Taro Emir Tekin Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Bodrum'da bir partide çekilen kareyi takipçilerinin beğenisine sunarken paylaşım gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Taro Emir Tekin Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Bodrum'da bir partide çekilen kareyi takipçilerinin beğenisine sunarken paylaşım gündem oldu. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Taro Emir Tekin Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Bodrum'da bir partide çekilen kareyi takipçilerinin beğenisine sunarken paylaşım gündem oldu. 

 

Oyuncu Taro Emir Tekin'in Bodrum'daki bir partiden paylaştığı fotoğraf sosyal medyada gündem oldu. Miss Turkey yarışmasında 2014 yılında ikinci olduktan sonra oyunculuğa atılan Dilan Çiçek Deniz, 2017’de meslektaşı Furkan Andıç ile aşk yaşadı. Ancak ikili bir yıl sonra ilişkilerini noktalama kararı aldı. Ayrılık sonrası Furkan Andıç Dilan Çiçek Deniz’in arkadaşı oyuncu Aybüke Pusat ile Deniz de yönetmen Thor Saevarsson ile aşk yaşamaya başladı. Furkan Andıç’ın ilişkisi devam ederken, Thor’dan ayrılan Dilan Çiçek Deniz oyuncu Mert Yazıcıoğlu ile birlikte. Furkan Andıç, Aybüke Pusat ve Mert Yazıcıoğlu geçen gün Bodrum’da bir derginin düzenlediği partide bir araya geldi. Partiden bir kareyi de Taro Emir Tekin Instagram hesabından paylaştı. Andıç, Pusat, Andıç ve Yazıcıoğlu’nun aynı karede yer alması sosyal medyada gündem oldu.