Dilan Çiçek Deniz'den Mert Yazıcıoğlu Açıklaması! Beni Hiç Yalnız Bırakmıyor!

Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz önceki gün sevgilisi Mert Yazıcıoğlu ile bir mekan çıkışı görüntülenirken dikkat çeken açıklamalar yaptı. 

 

Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz önceki gün sevgilisi Mert Yazıcıoğlu ile bir mekan çıkışı görüntülenirken dikkat çeken açıklamalar yaptı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz önceki gün sevgilisi Mert Yazıcıoğlu ile bir mekan çıkışı görüntülenirken dikkat çeken açıklamalar yaptı. 

 

Arnavutköy'de objektiflere yansıyan Dilan Çiçek Deniz-Mert Yazıcıoğlu çifti, gazetecilerle sohbet etti. Geçtiğimiz haftalarda talihsiz bir kaza geçirerek kolunu kıran Deniz, "Ameliyat oldum, iyileşmeyi bekliyorum. Mert, beni bir an olsun yalnız bırakmıyor" şeklinde konuştu. Yaklaşık dört yıl aşk yaşayan Afra Saraçoğlu ile Mert Yazıcıoğlu, dört ay önce ilişkilerini sonlandırmıştı. Yazıcıoğlu, ayrılığın ardından kendisi gibi oyuncu olan Dilan Çiçek Deniz ile yeni bir birlikteliğe yelken açmıştı.

 

Habertürk'ten Volkan Özdemir'in haberine göre; Çiçeği burnunda aşıklar, Arnavutköy'deki bir balıkçıda görüntülendi. 30 yaşına basan Yazıcıoğlu'nun doğum gününü kutlamaya giden çift, akşam saatlerinde geldikleri mekandan yaklaşık altı saat sonra ayrıldı. İkili, çıkışta kendilerini bekleyen basın mensuplarının sorularını yanıtlamayı da ihmal etmedi.

 

"BENİ BİR AN OLSUN YALNIZ BIRAKMIYOR”

 

Geçtiğimiz haftalarda talihsiz bir kaza geçirerek kolunu kıran Deniz, "Ameliyat oldum, iyileşmeyi bekliyorum. Birkaç haftaya düzelecek sanırım. 'Amadeus' tiyatro oyunumuza ben seneye devam edeceğim. Mert, beni bir an olsun yalnız bırakmıyor" diyerek, sevgilisine övgüler yağdırdı.

 

"BERABER İYİLEŞMEYİ BEKLİYORUZ”

 

Yazıcıoğlu ise, "Yeni yaş, yeni dilekler... Bakalım... Dinleniyoruz, iyileşmeyi bekliyoruz diyebilirim. Her şeyin tadını çıkarıyoruz. İçeride Burak Dakak ve Leyla Tanlar var. Onlar da evlendiler" ifadelerini kullanarak, kahkaha attı. Çift, daha sonra özel otomobilleriyle oradan ayrıldı. Ayrıca Mert Yazıcıoğlu'na gelen doğum günü hediyelerini ise iki garsonun ancak taşıyabildiği ve otomobile yerleştirdiği öğrenildi. Öte yandan Yazıcıoğlu ile 5 yıl önce rol aldığı bir filmin setinde tanışan Saraçoğlu'nun birlikteliğinin 'ihanet' nedeniyle bitirdiği ileri sürülmüştü. Afra Saraçoğlu’nun rol arkadaşı Mert Ramazan Demir'le samimi görüntüler vermesinin çiftin ayrılmasına neden olduğu konuşuluyordu. Sevgilisinin Demir’le samimi görüntülerinden rahatsız olan Mert Yazıcıoğlu'nun birlikte yaşadıkları evi terk ettiği iddia edilmişti.