Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme Mustafa Culha Kimdir? Mustafa Culha Olayı Nedir?

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme Mustafa Culha kimdir? Mustafa Culha olayı nedir? Show TV'de yayınlanan Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme programında işlenen Mustafa Culha olayı ile ilgili bilgiler sosyal medyada merak konusu oldu. Peki Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme Mustafa Culha kimdir? Mustafa Culha olayı nedir? Cevaplar Fenoreporter'da..

 

Fenoreporter - TV Haberleri Servisi

 

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme Mustafa Culha kimdir? Mustafa Culha olayı nedir? Show TV'de yayınlanan Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme programında işlenen Mustafa Culha olayı ile ilgili bilgiler sosyal medyada merak konusu oldu. Peki Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme Mustafa Culha kimdir? Mustafa Culha olayı nedir? Cevaplar Fenoreporter'da..

 

didem arslan yilmaz la vazgecme mustafa culha kimdir mustafa culha olayi nedir fenoreporter

 

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme Mustafa Culha kimdir? Mustafa Culha olayı nedir?

 

didem arslan yilmaz la vazgecme mustafa culha kimdir mustafa culha olayi nedir fenoreporter

 

OLAYIN GEÇMİŞİ

 

Habertürk'ün aktardığı habere göre; Gaziantep’te 7 Ağustos’ta kaybolan Mustafa Culha’dan ailesi 5 aydır haber alamıyor. Mustafa’nın ablası Dilek ve kardeşi Bayram, Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme’ye kardeşlerini bulmak için başvurdu. Karısı Zeynep’le bir süredir ayrı yaşayan ve boşanma aşamasında olan Mustafa en son 5 Ağustos’ta kardeşleriyle görüştü. Mustafa’nın kaybolduğunu 1 hafta sonra fark eden kardeşler, Mustafa’nın en son 5 Ağustos’ta engelli maaşını çekerken görüntülerine ulaştı. Gelişmeler Fenoreporter'da.. Fenoreporter'dan gelişmeleri takip edebilirsiniz... Kardeşlerinin hayatından endişe eden Dilek ve Bayram, Mustafa’nın arkadaşı İsmail ve karısı Zeynep’ten şüphelendiklerini anlattı. Mustafa Culha ve İsmail’in, Mustafa kaybolmadan 1 ay önce kavga ettiklerini ve İsmail’in, Mustafa’yı tehdit ettiğini söyleyen Dilek, İsmail ve gelinleri Zeynep’in bir ilişkisi olduğundan şüphelendiklerini kaydetti.

 

didem arslan yilmaz la vazgecme mustafa culha kimdir mustafa culha olayi nedir fenoreporter

 

Gelin Zeynep canlı yayına bağlandı. Eşinin kaybolduğunu kendisinin fark ettiğini, görümcesine de kendisinin haber verdiğinin altını çizen Zeynep, görümcesi ve kayınbiraderini yalancılıkla suçladı. Kardeşlerinin, Mustafa’yla annelerinin ölümünden beri görüşmediğini ve aralarının açık olduğunu belirten Zeynep, İsmail’le ilişki iddialarını da yalanladı. Zeynep’in Mustafa’nın başına bir şey gelmediğini düşündüğünü söylemesi üzerine, kardeşleri Zeynep’e tepki gösterdi. Mustafa’nın 4 aydır maaşını çekmediğini ifade eden Dilek ve Bayram, “Mustafa 4 Ağustos’ta oğluyla görüşüp, maaşını aldıktan sonra gelip ona harçlık vereceğini söylemiş. Başına bir şey gelmediyse nerede?” sorusunu sordu. Zeynep ise Mustafa’yı 4 Ağustos’tan sonra hiç görmediğini, başına ne geldiğini bilmediğini belirti.

 

didem arslan yilmaz la vazgecme mustafa culha kimdir mustafa culha olayi nedir fenoreporter

 

OLAYIN GELİŞİMİ

 

Bayram canlı yayına bugün yayınlanan programda yeniden katılırken yaptığı açıklamada Mustafa ile tartışmasının öyle büyük bir tartışma olmadığını 2-3 dakika sürdüğünü dile getirdi. Dilek ise Zeynep’ten çok şüphelendiği, kendisi için Zeynep’in çok baskın olduğunu söyledi. Bayram ise eşinin birşeyler bildiğini ve söylemediğini dile getirdi.