Devrim Özkan'ın Fan Sayfalarıyla İlgili Kararına Takipçileri Destek Yağdırdı! Gündem Oldu!

Show TV'de yayınlanan Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisindeki performansıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Devrim Özkan, Twitter sayfasından yaptığı açıklamada fan sayfalarıyla ilgili aldığı kararı açıklarken, kararına hayranları destek yağdırdı. 

 

Show TV'de yayınlanan Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisindeki performansıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Devrim Özkan, Twitter sayfasından yaptığı açıklamada fan sayfalarıyla ilgili aldığı kararı açıklarken, kararına hayranları destek yağdırdı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Devrim Özkan, Twitter sayfasından yaptığı açıklamada fan sayfalarıyla ilgili aldığı kararı açıklarken, kararına hayranları destek yağdırdı.  

 

Kimseye haksızlık olmasın!

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda "Arkadaşlar kimseye haksızlık olmasın, takip ettiğim fan hesaplarını takip etmeyi bırakacağım. Çünkü, birinizi birinizden daha az ve ya daha fazla sevmiyorum. Darılmayın, hepiniz zaten anasayfamdasınız. Biz hep birlikteyiz. Sadece kimseye haksızlık olsun istemiyor, hepinizi çok çok seviyor ve öpüyorum" ifadelerini kullanan Özkan sosyal medyada hayranlarından destek görürken, sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

devrim ozkan in fan sayfalariyla ilgili karari sosyal medyada gundem oldu



Etiketler: