Devrim Özkan'dan Dikkat Çeken Gelsin Hayat Bildiği Gibi Paylaşımı! Bugün Öyle Bir Sahne Var Ki..!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Devrim Özkan, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Show TV'de yayınlanan Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisiyle ilgili çarpıcı ifadeler kullandı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Devrim Özkan, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Show TV'de yayınlanan Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisiyle ilgili çarpıcı ifadeler kullandı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Devrim Özkan, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Show TV'de yayınlanan Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisiyle ilgili çarpıcı ifadeler kullandı.

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi için "Bugün o kadar güzel bir sahne çektik ki..İçime oturdu böyle..Akıştı,doğaldı,her şeyin yerini karıştırdık falan ama,#SadGül hep bu zaten..İzleyince anlayacaksınız hangi sahne olduğunu.. O zaman GEEEEEELLLLLLSİİİİİİİİİİİNNNNNNNN?" ifadelerini kullanan Özkan sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

devrim ozkan dan carpici gelsin hayat bildigi gibi paylasimi