Destan Dizisi Mei Jin Esra Kılıç Kimdir?

8. yüzyılda yaşanmış bir mitten esinlenilerek ATV ekranlarına taşınan, yapımcılığını Bozdağ Film adına Mehmet Bozdağ'ın yaptığı Destan dizisinde canlandırdığı Mei Jin karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Esra Kılıç dün akşam yayınlanan ilk bölüm sonrası performansıyla göz doldururken, kim olduğu, nereli olduğu ve yaşı gibi konular sosyal medyada ve internette kullancılar tarafından sıklıkla araştırılmaya başlandı. 

 

8. yüzyılda yaşanmış bir mitten esinlenilerek ATV ekranlarına taşınan, yapımcılığını Bozdağ Film adına Mehmet Bozdağ'ın yaptığı Destan dizisinde canlandırdığı Mei Jin karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Esra Kılıç dün akşam yayınlanan ilk bölüm sonrası performansıyla göz doldururken, kim olduğu, nereli olduğu ve yaşı gibi konular sosyal medyada ve internette kullancılar tarafından sıklıkla araştırılmaya başlandı. Son dönemde yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Esra Kılıç dün akşam yayınlanan Destan dizisinin ilk bölümü sonrası performansıyla göz doldururken, kim olduğu, nereli olduğu ve yaşı gibi konular sosyal medyada ve internette kullancılar tarafından sıklıkla araştırılmaya başlandı. Peki Esra Kılıç kimdir? İşte detaylar..

 

destan dizisi mei jin esra kilic kimdir

 

Destan dizisi Mei Jin Esra Kılıç kimdir?  

 

Esra Kılıç tiyatro ve dizi film oyuncusudur. 12 Mart 1991, İstanbul doğumlu olan ünlü oyuncu Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü mezunudur. Oyunculuğa 2008 yılında başlayan Esra Kılıç, Kendi Okulumuza Doğru, Çalıkuşu, İçerde, Seviyor Sevmiyor, Payitaht Abdülhamid gibi birçok dizide yer aldı. Yeni projelerde ye almayı sürdürmektedir.