Derya Uluğ'un Bikinili Yaz Paylaşımı Beğeni Topladı! 'Nazar Değmesin!'

Şarkılarıyla ve sahnelerinde tercih ettiği iddialı kombinleriyle magazin gündeminde adından söz ettiren Derya Uluğ, sosyal medya hesabından yayınladığı bikinili gönderileriyle sevenlerinden tam not aldı.

 

Kendisi gibi müzisyen Asil Gök ile dolu dizgin aşk yaşayan Uluğ, yaz sezonunu açtı. Ünlü ismin paylaşımları sosyal medyada gündem oldu. Yansıma, Hadi Çal, Nefes, Kanunlar Gibi, Canavar, Şansım Olsun, Okyanus gibi şarkıları dillere dolanan Derya Uluğ, başarılı şarkıcılık kariyerinin yanında özel hayatıyla da gündemin konuşulan isimleri arasında yer alıyor.

 

Yoğun bir konser maratonu geçiren Derya Uluğ bulduğu ilk fırsatta arkadaşlarıyla rotasını tekne tatiline çevirdi. Ege koylarını dolaşan ünlü şarkıcı, bikinili pozlarını yayınladı. Sosyal medyayı aktif kullanan ünlüler arasında yer alan Uluğ, 1.1 milyon takipçisinin olduğu Instagram hesabından bikinili pozlarını 'Tatilden mi şekerim?' notuyla sevenlerinin beğenisine sundu. Ünlü şarkıcının gönderilerine kısa sürede 10 bine yakın beğeni ve 'Nazar değmesin', 'Fenerbahçeli prenses', 'Kusursuz bir fizik' gibi övgü dolu yorumlar geldi.



Etiketler: