Derya Uluğ'dan Dikkat Çeken Enes Kara Dilara Yıldız Açıklaması!

Derya Uluğ Ahmet Çalık, Dilara Yıldız ve Enes Kara için neler söyledi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Derya Uluğ, son dönemde ekonomik kriz, kadına şiddet, trafik kazası gibi nedenlerden ötürü vefat eden milli futbolcumuz Ahmet Çalık, avukat Dilara Yıldız ve tıp fakültesi öğrencisi Enes Kara için dikkat çeken ifadeler kullandı. Peki Derya Uluğ Ahmet Çalık, Dilara Yıldız ve Enes Kara için neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

Derya Uluğ Ahmet Çalık, Dilara Yıldız ve Enes Kara için neler söyledi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Derya Uluğ, son dönemde ekonomik kriz, kadına şiddet, trafik kazası gibi nedenlerden ötürü vefat eden milli futbolcumuz Ahmet Çalık, avukat Dilara Yıldız ve tıp fakültesi öğrencisi Enes Kara için dikkat çeken ifadeler kullandı. Peki Derya Uluğ Ahmet Çalık, Dilara Yıldız ve Enes Kara için neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

Derya Uluğ Ahmet Çalık, Dilara Yıldız ve Enes Kara için neler söyledi?

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Derya Uluğ, son dönemde ekonomik kriz, kadına şiddet gibi nedenlerden ötürü vefat eden milli futbolcumuz Ahmet Çalık, avukat Dilara Yıldız ve tıp fakültesi öğrencisi Enes Kara için dikkat çeken ifadeler kullandı. Twitter sayfasından yaptığı açıklamada "Ahmet Çalık…  Enes Kara…Dilara Yıldız…Biri milli futbolcumuz, biri tıp öğrencisi, biri avukattı..Buraya vefatları yerine başarılarını yazmayı o kadar isterdim ki…Mekanları cennet olsun çok üzgünüm.." ifadelerini kullanan ünlü şarkıcı sosyal medyada dikkat çekti. 

 

İşte o açıklama;

 

derya ulug dan dikkat ceken ahmet calik enes kara ve dilara yildiz aciklamasi