Derya Bedavacı Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Derya Bedavacı kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Derya Bedavacı ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sık sık araştırılıyor. Peki Derya Bedavacı kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Derya Bedavacı kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Derya Bedavacı ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sık sık araştırılıyor. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Derya Bedavacı ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sık sık araştırılıyor Peki Derya Bedavacı kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

derya bedavaci kimdir nerelidir sevgilisi var mi evli mi

 

Derya Bedavacı kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı?

 

Derya Bedavacı kimdir? 1981 yılında dünyaya gelen Derya Bedavacı, 7 çocuklu Sivas'lı bir ailenin 3. çocuğudur. ... Müzisyen Murat Bedavacı ile evli olan Derya Bedavacı'nın Ada Su isminde birde kızı vardır. Yorumcu kimliğinin yanı sıra besteleri ile de adından söz ettiren Derya Bedavacı, günümüze kadar birçok sanatçı arkadaşına beste vermiştir. Derya Bedavacı 7 kardeşli bir ailenin 3. çocuğu olarak Sivas’ta dünyaya geldi. Hayatını İzmir’de sürdüren Derya Bedavacı Ada Su isminde bir kız çocuğu annesidir. Derya Bedavacı’nın eşi Davulcu, Baterist’tir. Hakan Altun ile seslendirdiği “Kavuşmalıyız” isimli bir tekli çalışması ile tanınan ve dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Bedavacı, şiir yazmaktadır. 2018 senesinde “Sayende” isimli bir albümü sevenleri ile buluşturmuş, albüm içerisinde yer alan tüm şarkıların söz ve şarkıları kendisi oluşturmuştur. Beste çalışmaları da yapan Bedavacı birçok isme besteler vermiştir. Kubat‘ın seslendirdiği Veda, Buram Buram, Eyvah, Hakan Altun’un seslendirdiği Saki ve Ferhat Göçer seslendirdiği Sanane bunlardan sadece birkaç tanesidir.