Derin Talu Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Derin Talu kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu ve sunucu Defne Samyeli'nin kızı Derin Talu ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Derin Talu kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Derin Talu kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu ve sunucu Defne Samyeli'nin kızı Derin Talu ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu ve sunucu Defne Samyeli'nin kızı Derin Talu ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Derin Talu kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

derin talu kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Derin Talu kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir?

 

Derin Talu kimdir? Derin Talu, Defne Samyeli ve Eren Talu'nun kızı. Çiftin evli kaldığı dönemlerde doğan Derin Talu, daha sonrasında yaşanan ayrılık ile birlikte anne ve babası ayrı bir şekilde büyüdü. 2003 yılında dünyaya gelen Derin Talu modayla ilgileniyor. Derin Talu, Defne Samyeli ve Eren Talu'nun kızı. Çiftin evli kaldığı dönemlerde doğan Derin Talu, daha sonrasında yaşanan ayrılık ile birlikte anne ve babası ayrı bir şekilde büyüdü. 2003 yılında dünyaya gelen Derin Talu modayla ilgileniyor. Oyuncu ve manken olmak isteyen Derin Talu, şimdiden fiziği ve güzelliği ile adından söz ettiriyor. Podyumdaki ilk deneyimini geçtiğimiz dönemlerde yaşayan Derin Talu, Atıl Kutoğlu'nun defilesinde yer almıştı. 3 Eylül 2003 tarihinde ABD'nin New York kentinde dünyaya geldi. Oyuncu Defne Samyeli ile mimar Eren Talu'nun kızıdır. Deren (d.1996) adında ablası vardır.

 

Modayla yakından ilgilenen Derin Talu, manken olma hayalini Atıl Kutoğlu'nun defilesinde podyuma çıkarak gerçekleştirdi. 2021 yılında liseden mezun oldu. Üniversite eğitimi için ABD'de bulunan Derin Talu'nun profesyonel kariyerinde mankenliğe devam mi edeceği yoksa başka bir meslek mi seçeceği yakınları tarafından şimdiden merak ediliyor. e-Sporla da ilgilenen Derin Talu, video paylaşım sitesi Twitch'te canlı yayında oyun oynayıp takipçilerinin sorularını yanıtlıyor. 2003 doğumlu olan Derin Talu, 2021 yılı itibarıyla 18 yaşındadır ve bekardır. Derin Talu 1.73 cm boyunda, 50 kilo ve başak burcudur.



Etiketler: