Depremzedenin CHP İddiası: Bana Konteyner Vermediler Ya CHP Ya HDP Dediler!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan deprem bölgesinde incelemeler yaparken, bir depremzede ile yaptığı görüş alışverişinde depremzedenin Erdoğan'a anlattıkları sosyal medyada gündem oldu. 

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan deprem bölgesinde incelemeler yaparken, bir depremzede ile yaptığı görüş alışverişinde depremzedenin Erdoğan'a anlattıkları sosyal medyada gündem oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan deprem bölgesinde incelemeler yaparken, bir depremzede ile yaptığı görüş alışverişinde depremzedenin Erdoğan'a anlattıkları sosyal medyada gündem oldu. 

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'la konuşan depremzede: “CHP'liler bana konteyner vermedi. Ya CHP'ye üye olacaksın ya da HDP'ye üye olacaksın, dediler.”

 

"YA CHP'YE YA DA HDP'YE ÜYE OLACAKSIN”

 

CHP'li Öztunç'un yönlendirmesiyle bir iş adamıyla görüştüğünü kaydeden depremzede Erdoğan'a, "İş adamı 'Sana konteyner vermemize il başkanı bile karşı çıkıyor, gelip ya CHP'ye ya da HDP'ye üye olacaksın ki üye kartıyla gelip konteynerini alacaksın' dedi. Ben de 'Ben canlarımı verdim ne vatanımı ne de bayrağımı satarım sizin gibi vatansızlara nede gelir üye olurum, üye olmam o konteyneri de ben istemiyorum dedim" ifadelerini kullandı.

 

CHP'Lİ ÖZTUNÇ'TAN İDDİALARA YANIT

 

Söz konusu olayla ilgili açıklama yapan Öztunç ise, "Erdoğan gelecek diye Ankara Büyükşehir Belediyesinin çadırlarının toplatılmasını dün ifşa etmem çok zorlarına gitmiş. Hemen bir mizansen yazmışlar. Baştan sona yalan. İyi ezberletip film çevirmişler. Siz yalana devam edin ben hemşehrilerime destek olmaya devam edeceğim." dedi.