Deprem Uzmanı Naci Görür'den Korkutan Deprem Açıklaması!

Son dönemde Türkiye'de ve dünyada yaşanan depremler sonrası, ünlü deprem uzmanı Naci Görür sosyal medya sayfasından açıklamalar yaparken, korkutan ifadeler kullandı. 

 

Son dönemde Türkiye'de ve dünyada yaşanan depremler sonrası, ünlü deprem uzmanı Naci Görür sosyal medya sayfasından açıklamalar yaparken, korkutan ifadeler kullandı. Son dönemde Türkiye'de ve dünyada yaşanan depremler sonrası, ünlü deprem uzmanı Naci Görür sosyal medya sayfasından açıklamalar yaparken, korkutan ifadeler kullandı. 

 

7'nin üzerinde deprem bekliyoruz!

 

Profesör Doktor Naci Görür sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla, Kuzey Anadolu Fay Hattı'nın Yedisu kesiminde meydana gelen deprem sonrası uyarı yaptı. Görür, "Biliyorsunuz ben dahil tüm yerbilimciler bu kesimde 7’nin üzerinde deprem bekliyoruz" dedi. Jeoloji Mühendisi Profesör Doktor Naci Görür, Erzurum'un Çat ilçesinde dün akşam saat 23.30'da 4,9 büyüklüğünde meydana gelen depremin ardından sosyal medya hesabı Twitter'dan uyarıda bulundu.

 

 

Görür, Twitter hesabından yaptığı paylaşımında şunları kaydetti:

 

"Elmalı-Yedisu /Bingöl’de 4,9 deprem oldu. Bu deprem KAF’ın Yedisu kesimi üzeride. Biliyorsunuz ben dahil tüm yerbilimciler bu kesimde 7’nin üzerinde deprem bekliyoruz. Burada son büyük deprem 1766 yılında. Geçen zaman düşünülürse beklenen depremin eli kulağında demektir."

 

 

naci gorur den korkutan deprem aciklamasi