Deprem İçin Önümüzdeki Birkaç Saat Çok Kritik!

Sosyal medyada yaptıkları kritik deprem tahminleri ile geniş kitlelerin dikkatlerini çeken ünlü deprem tahmin kuruluşu Ditrianum, Twitter sayfasından çok kritik deprem uyarısı yaparken deprem için önümüzdeki bir kaç saatin çok kritik olduğunu söylediler. 

 

Sosyal medyada yaptıkları kritik deprem tahminleri ile geniş kitlelerin dikkatlerini çeken ünlü deprem tahmin kuruluşu Ditrianum, Twitter sayfasından çok kritik deprem uyarısı yaparken deprem için önümüzdeki bir kaç saatin çok kritik olduğunu söylediler. Son dönemde doğru deprem tahminleri ile ünlenen deprem tahmincisi Frank Hoogerbeets'in de bağlı bulunduğu kuruluş Ditrianum yayınladığı son açıklamasından deprem için önümüzdeki bir kaç saatin çok kritik olduğunu belirttiler. 

 

Twitter sayfalarından yaptıkları açıklamada "Şuanki sismik sessizliği gözardı etmeyin. Gezegenler ve ayın geometrik dizilişi son üç gündür oldukça kritik durumda. Geçtiğimiz günlerde yayınladığımız açıklamalar halen geçerliliğini koruyor ve büyük bir deprem gelmekte. Bunun için de muhtemelen önümüzdeki bir kaç saat en kritik zamanlar" ifadelerini kullandılar. 

 

İşte Ditrianum'un yaptığı o kritik deprem açıklaması,