Deniz Uğur Göğüs Kanserini Yendi! İşte Duygulandıran Paylaşım!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Deniz Uğur, uzun zamandır mücadele ettiği göğüs kanseri hastalığını yenerken, Instagram sayfasından konuyla ilgili duygulandıran bir paylaşım yaptı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Deniz Uğur, uzun zamandır mücadele ettiği göğüs kanseri hastalığını yenerken, Instagram sayfasından konuyla ilgili duygulandıran bir paylaşım yaptı. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Deniz Uğur, uzun zamandır mücadele ettiği göğüs kanseri hastalığını yenerken, Instagram sayfasından konuyla ilgili duygulandıran bir paylaşım yaptı.

 

Göğüs kanserini yenen 49 yaşındaki üç çocuk annesi oyuncu Deniz Uğur, sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşım yaptı. Tedavisinin sona erdiği dönemde iki çocuğuyla çekilen bir fotoğrafını paylaşan Deniz Uğur paylaşımına, "Dünya hayatında herhangi bir rahatsızlığın içinden geçenleriniz varsa bilin ki, kaybettiğinizi sandığınız her şeyi geri kazanıyorsunuz ve sonra hayat daha anlamlı, daha güzel oluyor" notunu düştü.

 

deniz ugur kanser