Deniz Uğur'dan Şoke Eden İddia! '13 Yaşındaki Kızım Babasının Evinde Alkolik Oldu'!

Reha Muhtar ile yaÅŸadığı sorunlarla gündemde olan ünlü oyuncu Deniz UÄŸur yaptığı açıklamada ÅŸoke eden iddialarda bulunurken 13 yaşındaki kızının Reha Muhtar'ın yanında alkole alıştığını iddia etti. 

 

Reha Muhtar ile yaÅŸadığı sorunlarla gündemde olan ünlü oyuncu Deniz UÄŸur yaptığı açıklamada ÅŸoke eden iddialarda bulunurken 13 yaşındaki kızının Reha Muhtar'ın yanında alkole alıştığını iddia etti. Reha Muhtar ile yaÅŸadığı sorunlarla gündemde olan ünlü oyuncu Deniz UÄŸur yaptığı açıklamada ÅŸoke eden iddialarda bulunurken 13 yaşındaki kızının Reha Muhtar'ın yanında alkole alıştığını iddia etti. 

 

deniz ugur dan soke eden iddia 13 yasindaki kizim babasinin yaninda alkolik oldu

 

'13 yaşındaki kızım Reha Muhtar'ın yanında alkolik oldu'! 

 

Oyuncu Deniz UÄŸur, babasının yanında alkolik olan 13 yaşındaki kızının ölümden döndüÄŸünü, kızının babasını görmek istemediÄŸini, onu dövdüÄŸünü ve onun evinde alkole alıştığını söyledi. Özel hayatı ve açıklamalarıyla sık sık gündem olan Seren Serengil olaylı bir ÅŸekilde ayrıldığı Söylemezsem Olmaz'ın ardından YouTube'da yeni bir programa baÅŸladı. Serengil'in ilk konuÄŸu Reha Muhtar'ın eski eÅŸi Deniz UÄŸur oldu. Aralarında ÅŸiddet ve velayet davası olan UÄŸur'un Reha Muhtar hakkında anlattıkları herkesi ÅŸaşırttı.

 

UÄŸur, babasının yanında alkolik olan 13 yaşındaki kızının ölümden döndüÄŸünü, kızının babasını görmek istemediÄŸini, onu dövdüÄŸünü ve onun evinde alkole alıştığını söyledi. Ünlü oyuncu, Reha Muhtar’ın akli dengesinin yerinde olmadığının, ÅŸizofreni baÅŸlangıcı olduÄŸunu ve alkolik olduÄŸunu, çocukların onun yanında olmaması gerektiÄŸini açıkladı.