Deniz Seki'den Nur Yerlitaş ve Necla Poyraz İçin Duygusal Sözler!

Ünlü şarkıcı Deniz Seki Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda ünlü modacı Nur Yerlitaş ile Bülent Ersoy'un annesi Necla Poyraz'ın vefat haberleriyle ilgili duygusal satırlar kaleme aldı. 

 

Ünlü şarkıcı Deniz Seki Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda ünlü modacı Nur Yerlitaş ile Bülent Ersoy'un annesi Necla Poyraz'ın vefat haberleriyle ilgili duygusal satırlar kaleme aldı. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla adından sık sık söz ettirmeyi başaran ünlü şarkıcı Deniz Seki Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda ünlü modacı Nur Yerlitaş ile Bülent Ersoy'un annesi Necla Poyraz'ın vefat haberleriyle ilgili duygusal satırlar kaleme aldı. 

 

Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Yerlitaş ve Poyraz için "Allahım sen sevenlerine sabır ver. Önce canımın içi Nur, sonra sevgili Bülent Ersoy’un anneciği Necla Poyraz... Ayrıca çok kıymetli bir anneannem vardı Nusret Kunter bugün onunda ölüm yıl dönümü. 27 Nisan tarihini ömrüm boyunca unutamayacam. Sabahtan beri ağlıyorum. Mekanınız cennet olsun melek kadınlar" ifadelerini kullanan Seki sosyal medyada takipçilerinden yoğun destek gördü. 

 

İşte o paylaşım;