Deniz Işın İle Cenan Adıgüzel Aşk Mı Yaşıyor? Sosyal Medyada Gündem Oldu!

Exxen'de yayınlanan Leyla ile Mecnun dizisinde canlandırdığı Leyla karakteri ile geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Deniz Işın'ın Çok Güzel Hareketler Bunlar 2'nin oyuncularından Cenan Adıgüzel ile aşk yaşamaya başladığı iddia edilirken, bu iddia magazin gündemine bomba gibi düştü. 

 

Exxen'de yayınlanan Leyla ile Mecnun dizisinde canlandırdığı Leyla karakteri ile geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Deniz Işın'ın Çok Güzel Hareketler Bunlar 2'nin oyuncularından Cenan Adıgüzel ile aşk yaşamaya başladığı iddia edilirken, bu iddia magazin gündemine bomba gibi düştü. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Deniz Işın'ın Çok Güzel Hareketler Bunlar 2'nin oyuncularından Cenan Adıgüzel ile aşk yaşamaya başladığı iddia edilirken, bu iddia magazin gündemine bomba gibi düştü. 

 

Aşk yaşıyorlar iddiası gündem oldu!

 

BKM'nin yapımcılığını üstlendiği Çok Güzel Hareketler Bunlar 2'nin yıldızı Cenan Adıgüzel, gönlünü Leyla ile Mecnun dizisinde Leyla karakterine hayat veren Deniz Işın'a kaptırdı. Bu sürpriz aşk magazin gündemine bomba gibi düştü. Yayınlandığı dönemde fırtınalar estiren fenomen dizi Leyla ile Mecnun'un Leyla'sı Deniz Işın, gönlünü 'Çok güzel hareketler 2'nin oyuncusu Cenan Adıgüzel'e kaptırdı. Leyla İle Mecnun'un Leyla'sı Mecnun'unu resmen buldu. tv100'den Ulaş Aydın'ın haberine göre yaklaşık bir aydır birliktelik yaşayan ikili ortak arkadaşları sayesinde tanıştılar. Bu sürpriz aşk ise magazin gündeminde bomba etkisi yarattı.