Deniz Akkaya'nın Kızının Velayeti Babasına Verildi!

Deniz Akkaya'nın sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalar üzerine, 16 yaşındaki kızı, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından koruma altına alınmıştı. Deniz Akkaya'nın kızı AyÅŸe'nin velayeti babasına verildi.

 

AkÅŸam'da yer alan habere göre; Deniz Akkaya ile kızı yaÅŸadığı olaylarla magazin gündeminde yerini almaya devam ediyor. Deniz Akkaya, kızının kendisine saldırdığını söylemiÅŸti.

 

Deniz Akkaya, "Az önce 16 senedir resmen tek başıma baktığım kızımın benden ısrarla sakladığı telefonunu ele geçirdim. Benden habersiz yurt dışı planları ve fazlasını bulmam neticesinde telefona el koydum. Fiziken bana saldırması yetmediÄŸi gibi beni 1,5 saat balkona kilitledi. KomÅŸuların ve güvenliÄŸin ricaları karşılıksız kalınca 3 kez 112'yi aramam neticesinde kurtarıldım. Polislere de karşı çıkan sonrasında bir de hızını alamayıp bana itibar suikastı yapan bu ruh haline, ergenliÄŸin arkasına saklanmasına izin vermeyeceÄŸim. Biz nerede hata yaptık biliyor musunuz? Kontrolsüzce severek. Anne olmak bu deÄŸil ve olmamalı. Allah tüm annelere sabır versin" demiÅŸti. Akkaya'nın kızı hakkında yaptığı bu açıklamaların ardından Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından görevlendirilen ekibin gerekli inceleme ve deÄŸerlendirmeleri yapmasının ardından, 16 yaşındaki kız çocuÄŸunun koruma altına alındığı ve gerekli psikolojik desteÄŸin verilmeye baÅŸlandığı öÄŸrenilmiÅŸti.

 

VELAYET BABAYA VERÄ°LDÄ°

 

Efe Önbilgin, Aile Mahkemesi'ne baÅŸvurdu ve buna göre 15 yaşındaki çocuÄŸun velayeti babaya verildi. Akkaya ve Önbilgin arasındaki davada görülen duruÅŸmanın ara kararında mahkeme, ikilinin kızı AyÅŸe'nin Sosyal Hizmetler Kurumu'nda kalmasını sakıncalı buldu.

 

Baba Önbilgin'in dilekçesindeki talebi doÄŸrultusunda Çocuk Esirgeme Kurumu'nda kalan küçük kızın babasına teslim edilmesine hükmedildi. Konuya iliÅŸkin bir paylaşım yapan Akkaya, velayet kararının kendi izniyle alındığını belirterek, "Tek velayet hakkı bende, söz hakkı da bende olduÄŸu için, bu yaz babasıyla geçirecektir diyerek benim iznimle babaya teslim ediliyor. ÇocuÄŸun oraya giriÅŸi de çıkışı da benim iznimle oldu!" ifadelerini kullandı.



Etiketler: