Deniz Akkaya Müge Anlı'daki Anne Kız İçin Fikrini Belirtti!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü manken Deniz Akkaya, Instagram sayfasından Müge Anlı'daki kızın annesine saldırması üzerine anne kız ilişkisi üzerine yorumlarda bulundu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü manken Deniz Akkaya, Instagram sayfasından Müge Anlı'daki kızın annesine saldırması üzerine anne kız ilişkisi üzerine yorumlarda bulundu. Instagram sayfasından yayınladığı paylaşımında Müge Anlı'daki anne kız için "Dün story'imde paylaştım, Müge Anlı’da  yayına bağlanan ve çalışan annesine saldıran bir kız çocuğu ile mahcup annenin halini ve herkesten çok çalışmanın manasını bilen Müge Anlı’nın o ,"senin gibi cocuk olmaz olsun’, bakışlarını...

Günümüzde kadının üstünde ciddi bir baskı var, çünkü algı değişti Kadın hem anne olacak, hem kariyerli olacak olmaz ise erkeğin saygısı kalmıyor maalesef, hem güçlü olacak hem model görüntüsünde olacak....yani aslında insan üstü birşeyler isteniyor kadından...Böyle olmaya and içmiş benim gibi annelerden, babalar nefret edecek çünkü onlar erkekliklerindeki eksikleri görecek, sıfır babalık misyonuna sahipken durup durup mahkeme açıp anneyi olabildiği kadar güçsüz kılmaya çalışacak...yani aslında olay nereden tutsan çözülemez hal almış... İki aslan bir ipte hep zor olmuştur, benim rahmetli annem de aslandı. Ben de Müge Anlı da örneğin tersine biz doğunca, iş hayatını bırakmasaydı daha mutlu olacağını hep düşünmüşümdür çünkü kendi ayakları üzerinde durmak kadına güç ve kuvvet verdiğine inanıyorum, hele hele bir aslan burcu aksini yapamaz, güç ve kontrol kendi elinde olmalı. Kızıma hep bunu öğütmekteyim,' kaderini bir başka insanın eline terketme, çalış hep çalış ama muhakkak çok aşık olarak yuva kur."

Dün çok üzüldüm tvdeki annenin haline...ve bu fotoğrafta lise döneminde ki rahmetli anneme içimden çok şeyler söyledim, öğütler verdim bugün...Ve insan düşünmeden edemiyor Müge Anlı’daki örneği gördükçe...Besle kargayı oysun gözünü.." ifadelerini kullanan ünlü manken bu paylaşımı ile takipçilerinden yoğun ilgi gördü. 

 

 

Not: Fotoğraf Deniz Akkaya'nın Instagram sayfasından alınmıştır.