Deniz Akkaya Kızıyla Mesajlarını İfşa Etti! 'Spor Yapmayan Çocuk Kabul Etmiyorum!'

Kızıyla olan problemleriyle hem medya hem magazin gündeminde geniş yankı uyandıran Deniz Akkaya kızıyla ilgili ifşa yayınlamaya devam ediyor. Ünlü mankenin 'Spor yapmayan çocuk kabul etmiyorum.' mesajı büyük tepki topladı. İşte Deniz Akkaya'nın kızıyla olan o konuşmaları…

 

Manken Deniz Akkaya, Efe Önbilgin ile evliliğinden dünyaya gelen kızı A. Önbilgin'in saldırısına uğradığını duyurmasının ardından olay Türkiye'nin magazin gündemine oturdu. Deniz Akkaya'nın bir süredir Sosyal Hizmetler'de kalan kızı A. Önbilgin baba Efe Önbilgin'e teslim edilmişti. Ancak Deniz Akkaya'da sular asla durulmadı Eski manken Deniz Akkaya ve kızı arasındaki olaylara yeni bir ifşa ekledi ve sosyal medya hesabından kızıyla olan WhatsApp konuşmalarını paylaştı.

 

deniz akkaya kiziyla mesajlarini ifsa etti spor yapmayan cocuk kabul etmiyorum

 

İŞTE O MESAJLAR…

 

deniz akkaya kiziyla mesajlarini ifsa etti spor yapmayan cocuk kabul etmiyorum

 

Deniz Akkaya, kızıyla mesajlarını;

 

"Ve evet çok sinirlendigim zamanlar oldu, ve dozu giderek arttı.
Okula gidip ağlamıştır, ama okuldaki yetkisiz eleman hanımefendi neden ağladığını tam olarak açıp bana sormuş mudur hayır!!!

Çocuğumun spor yapmasını istemem kadar doğal bir şey var mı?
Ve spor ancak zorlanıldığında başarı getiren bir akışkanlıktır.

 

Utanmaz arlanmaz ailem, Ayşe'yi bize gönderiyordu derken sebebini hiç anlattınız mı anlatmızsımız!!

 

Benim ailem için spor önemli bir şey değil , günde 20 saat televizyon seyretse en iyi çocuk babam için o, bunun sebebini de en acı gerçekleri ile anlatacağım zamanı gelince…
Evet çocuğum için en iyisini istedim yeri geldiğinde spora gitmesini zorladım… keşke zorlamasaymış olduğu haline bıraksaymış tıpkı babası gibi hayatımı yaşamaya devam etseydim doğru…”

 

Mesajlarda Akkaya'nın kızına "Spor yapmayan çocuk kabul etmiyorum" yazdığı mesaj büyük tepki topladı.



Etiketler: