Deniz Akkaya'dan Haluk Levent İle İlgili Yeni İddialar! Olay Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü manken Deniz Akkaya, geçtiğimiz günlerde AHBAP derneği üzerinden Haluk Levent ile ilgili iddialarına yenilerini ekledi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü manken Deniz Akkaya, geçtiğimiz günlerde AHBAP derneği üzerinden Haluk Levent ile ilgili iddialarına yenilerini ekledi. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü manken Deniz Akkaya, geçtiğimiz günlerde AHBAP derneği üzerinden Haluk Levent ile ilgili iddialarına yenilerini ekledi.  

 

deniz akkaya dan haluk levent ile ilgili yeni iddialar

 

Sabah gazetesinde yer alan habere göre, Deniz Akkaya, "99 depreminde çadır almak için tefecilerin eline düştüm yalanı ile dolandırdığı ve 17 senedir bu işle uğraşan bir babayla konuştum. Mazlumlara yaşattıklarını yaşayacaksın" dedi. Haluk Levent'i "plastik kahraman" olarak tanımlayan Deniz Akkaya, mağdurların kendilerini ifade edebilmeleri için bir platform oluşturucağını dile getirdi. Türkiye, 6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin ardından yaraları sarmak için kenetlendi. Türkiye'nin dört bir yanından deprem bölgesi için yardım seferberliği başlatılırken sosyal medyada yürütülen bir algı operasyonu ile yardımlar devlet harici kurumlara yönlendirilmeye çalışıldı. O kurumların başında gelen AHBAP Derneği'nin kurucusu Haluk Levent hakkında çarpıcı açıklamalar peş peşe geldi.

 

deniz akkaya dan haluk levent ile ilgili yeni iddialar

 

"MAZLUMLARA YAŞATTIKLARINI YAŞAYACAKSIN”

 

Ünlü manken Deniz Akkaya, dolandırıcılıkla suçladığı Haluk Levent'e yönelik, "Az önce bunun 99 depreminde çadır almak için tefecilerin eline düştüm yalanı ile dolandırdığı ve 17 senedir bu işle uğraşan bir babayla konuştum. Yukarda Allah varsa sen bu mazlumlara yaşattıklarını yaşayacaksın." sözlerini kullandı.

 

deniz akkaya dan haluk levent ile ilgili yeni iddialar

 

"PLASTİK KAHRAMAN”

 

Haluk Levent'i "plastik kahraman" olarak tanımlayan Deniz Akkaya, bugün 5 kişi ile görüştüğünü ve mağdur olanların sayısının daha da fazla olduğunu söyledi. Akkaya, mağdurların kendilerini daha iyi ifade etmeleri için bir platform oluşturacağını duyurarak "Mağdurlar açıklamalarını kendileri yapsın istiyorum. Hepsiyle bu hafta sonu tek tek görüşeceğim. Söz artık mağdurlarda" ifadelerini kullandı. Akkaya bir başka paylaşımında, "Dünden defa kaç defa özür diledin acaba? Duruşsuzluk böyle bir şey! Saklayacak şeyi, olmayan adam elif gibi dik durur. İki ay öncesinde dolandırdığın insanlar yayına çıkmak için bekliyor. Az kaldı hazırlan." dedi.