Demet Şener İbrahim Kutluay İle İlgili Çok Konuşulacak Açıklamalar Yaptı!

Demet Şener eski eşi İbrahim Kutluay hakkında neler söyledi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü manken Demet Şener, katıldığı bir TV programında İbrahim Kutluay ile ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. Peki Demet Şener eski eşi İbrahim Kutluay hakkında neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

Demet Şener eski eşi İbrahim Kutluay hakkında neler söyledi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü manken Demet Şener, katıldığı bir TV programında İbrahim Kutluay ile ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü manken Demet Şener, katıldığı bir TV programında İbrahim Kutluay ile ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. Peki Demet Şener eski eşi İbrahim Kutluay hakkında neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

demet sener den dikkat ceken ibrahim kutluay aciklamasi affetmedim

 

İbrahim'i affetmedim! 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü manken Demet Şener, katıldığı bir TV programında İbrahim Kutluay ile ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. Şener yaptığı açıklamada eski eşi İbrahim Kutluay'ı affetmediğini söylerken "Affettim demeyelim de yaşandı ve bitti diyelim, yapacak birşey yok, söylenecek birşey de yok hep önüme bakıyorum. Hiçbir zaman o şeyin içinde debelenmedim ben. Ama dediğim gibi kolay şeyler yaşamadım" ifadelerini kullandı. 

 

İşte o açıklama;