Demet Özdemir Ve Oğuzhan Koç'tan Ortak Boşanma Açıklaması! İddialar Doğrudur!

Sosyal medyada yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Demet Özdemir ve eşi Oğuzhan Koç Instagram sayfalarının hikaye bölümünden yaptıkları ortak açıklamada boşanma iddialarını doğruladılar. 

 

Sosyal medyada yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Demet Özdemir ve eşi Oğuzhan Koç Instagram sayfalarının hikaye bölümünden yaptıkları ortak açıklamada boşanma iddialarını doğruladılar. Sosyal medyada yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Demet Özdemir ve eşi Oğuzhan Koç Instagram sayfalarının hikaye bölümünden yaptıkları ortak açıklamada boşanma iddialarını doğruladılar. 

 

Evliliğimizi bir süredir yürütemediğimizi görüp sona erdirme kararı aldığımız doğrudur!

 

Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda "Evliliğimizi bir süredir yürütemediğimizi görüp sona erdirme kararı aldığımız doğrudur. Karşılıklı saygı ve anlayış çerçevesinde aldığımız bu kararın ailelerimizi ve büyüklerimizi de etkileyeceğini biliyor, onları üzmeden, yıpratmadan bu süreci en hassas şekilde yürütmek için elimizden geleni yapıyoruz. Siz basın mensubu arkadaşlarımızın da bu sürece aynı hassasiyetle yaklaşmasını önemle rica ediyoruz." ifadelerini kullanarak boşanma sürecini başlattıklarını doğrulayan Özdemir ve Koç çifti sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte çiftin sosyal medya sayfalarından yaptıkları o ortak açıklama;

 

demet ozdemir ve oguzhan koc tan bosanma aciklamasi

 

demet ozdemir ve oguzhan koc tan bosanma aciklamasi