Demet Özdemir Ve Oğuzhan Koç'tan Ayrılık İddialarına Esprili Tepki!

Rol aldığı projelerdeki performansıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Demet Özdemir ile şarkıcı ve oyuncu sevgilisi Oğuzhan Koç'un ayrıldıkları iddiaları sosyal medyada gündemdeyken ünlü çiftten iddialara espirili bir tepki geldi. 

 

Rol aldığı projelerdeki performansıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Demet Özdemir ile şarkıcı ve oyuncu sevgilisi Oğuzhan Koç'un ayrıldıkları iddiaları sosyal medyada gündemdeyken ünlü çiftten iddialara espirili bir tepki geldi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Demet Özdemir ile şarkıcı ve oyuncu sevgilisi Oğuzhan Koç'un ayrıldıkları iddiaları sosyal medyada gündemdeyken ünlü çiftten iddialara espirili bir tepki geldi.

 

Ayrılık iddialarına esprili tepki!

 

Ünlü oyuncu Demet Özdemir ile şarkıcı Oğuzhan Koç hakkında bir iddia ortaya atıldı. Çifte nazar değdiği ve yaşadıkları bir tartışma sonucu ilişkilerine nokta koydukları öne sürüldü. Bu iddia üzerine konuşan Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç önceki akşam el ele görüntülendi. Ayrılık iddiaları hakkında konuşan çift, “ Moralimiz bozuktu, gösteriyi ayrı ayrı izlemeye geldik. Belki aramız düzelir dedik. Yan yana koltuklara da oturmayız.” diyerek espri yaptı.

 

demet ozdemir ve oguzhan koc tan ayrilik iddialarina esprili tepki