Demet Özdemir Trafikte Büyük Tehlike Atlattı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Demet Özdemir'in önceki gün trafikte büyük tehlike atlattığı iddiası sosyal medyada gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Demet Özdemir'in önceki gün trafikte büyük tehlike atlattığı iddiası sosyal medyada gündem oldu. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Demet Özdemir'in önceki gün trafikte büyük tehlike atlattığı iddiası sosyal medyada gündem oldu. 

 

Şehir dışından İstanbul'a dönen ünlü oyuncu Demet Özdemir büyük bir tehlike atlattı. Demet Özdemir'in aracının kaputu seyir halindeyken açıldı. Önünü göremeyen şoför hemen güvenlik şeridine aracı çekti. Araçta Özdemir'in olmadığı şoförün tehlikeyi Özdemir'i almaya giderken atlattığı öğrenildi. Şehir dışından dönen ünlü oyuncuyu almak için havaalanına giden şoför büyük bir tehlike atlattı.

 

Aracın kaputu açıldı!

 

tv100'den Barış Agil'in haberine göre; Seyir halindeyken bir anda Range Rover marka aracın kaputu açıldı. Önünü göremeyen şöför aracı emniyet şeridine çekip kaputu kapattı. Daha sonra Özdemir'in şoförü soluğu serviste aldı. Ünlü oyuncu Demet Özdemir havalimanından evine taksiyle döndü. Kaputun Özdemir'i aldıktan sonra açılması halinde daha tehlikeli olabileceği, başka kazalara da sebebiyet verebileceği belirtildi. Özdemir için 'verilmiş sadakası varmış' yorumları yapıldı.



Etiketler: