Demet Özdemir Sağlık Sorunlarıyla İlgili Yeni Açıklama Yaptı!

Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Demet Özdemir sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımda sağlık sorunlarıyla ilgili yeni açıklama yaptı. 

 

Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Demet Özdemir sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımda sağlık sorunlarıyla ilgili yeni açıklama yaptı. 

 

Posta'da yer alan habere göre; Şarkıcı Oğuzhan Koç ve oyuncu Demet Özdemir 2022 senesinde hayatlarını birleştirmiş fakat ikili sekiz ay sonra Adalar Adliyesi'nde görülen duruşma ile tek celsede boşanmıştı. Sık sık magazin gündemine gelen Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç ikilisinin geçtiğimiz aylarda ise takı krizi yaşadığı öne sürülmüştü. Yaşana bu olaylarına ardından Demet Özdemir şimdi ise sağlık sorunları nedeniyle gündeme geldi. Oyuncu Demet Özdemir ile şarkıcı Oğuzhan Koç, 2 yıllık birlikteliğin ardından 28 Ağustos 2021'de nikah masasına oturmuştu.

 

Rüya gibi bir düğünle dünya evine giren ikilinin mutluluğuna nazar değdi. Ünlü çift, geçtiğimiz sene 8 Mayıs'ta anlaşmalı olarak tek celsede boşandı. Eski eşler, Büyükada'da avukatları ile birlikte katıldıkları davada birbirinden hiçbir şey talep etmedi. 10 dakika süren duruşma sonrası adliyeden ayrı ayrı çıkış yapan ikiliden Koç, "Gereken açıklamaları yapmıştık, siz de gereken şeyleri biliyorsunuz. Hepinize teşekkür ederim" dedi. Oğuzhan'dan beş dakika sonra çıkan Özdemir ise "Arkadaşlar teşekkür ederim, bir açıklama yapmayacağım. Bu kadar gürültüye gerek yok" şeklinde konuşmuştu. Çift, medeni bir şekilde boşanmış, birbirleri hakkında kötü söz söylememiş ve “Demek ki böyle de ayrılmak mümkünmüş” dedirtmişti. Ani bir kararla boşanan ve evlilikleri kısa süren çift sık sık magazin gündeminde yer alıyor. Geçtiğimiz aylarda ise Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı. Hürriyet’in haberine göre, Oğuzhan Koç’un boşanma protokolüne tam uymadığı belirtildi.

 

İddiaya göre, düğün sırasında Demet Özdemir’e takılan mücevherler ve takılar, Oğuzhan Koç’ta kalmış. Kanunen takılar kadının sayıldığından Koç da zaten protokol gereği her şeyi vermeyi vaat etmiş. Ama günün sonunda ünlü şarkıcının, takıların sadece bir kısmını Demet Özdemir’e verdiği söyleniyor. Güzel oyuncunun bu durumdan oldukça rahatsız olduğu ve takıların tamamının kendisine verilmesini beklediği iddia ediliyor. Oğuzhan Koç ile sekiz aylık evliliğini mayıs ayında bitiren Demet Özdemir özel hayatıyla sık sık adından söz ettiriyor.

 

Yunanistan'da ev alan oyuncu yoğun tempoda çalıştığını söylemişti. Demet Özdemir, en son Engin Akyürek'le birlikte FOX'ta yayınlanan "Adım Farah" dizisinde rol alıyordu. Dizi 30 Aralık’ta final yapmıştı. Demet Özdemir bir süredir sağlık sorunları yaşıyor. Evde dinlenerek iyileşmeye çalışan oyuncu geçen gün sosyal medyadan film tavsiyesi istemişti. Özdemir'den hayranlarını sevindiren haber geldi. Oyuncu sosyal medya hesabından sağlık durumuyla ilgili bilgi verdi. Oyuncu "Merak edenler için, çok şükür şuan çok iyiyim. Lütfen kendinize dikkat edin" ifadelerini kullandı.



Etiketler: