Demet Özdemir Oğuzhan Koç Çifti Evleniyor!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Demet Özdemir, nişanlısı Oğuzhan Koç ile bu gece Sarıyer'de bulunan bir otelde düzenlenecek düğün ile evlenmeye hazırlanıyor. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Demet Özdemir, nişanlısı Oğuzhan Koç ile bu gece Sarıyer'de bulunan bir otelde düzenlenecek düğün ile evlenmeye hazırlanıyor.Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Demet Özdemir, nişanlısı Oğuzhan Koç ile bu gece Sarıyer'de bulunan bir otelde düzenlenecek düğün ile evlenmeye hazırlanıyor.

 

demet ozdemir ile oguzhan koc evleniyor

 

Düğün hazırlıkları başladı! 

 

Öğleye doğru lüks gelin arabasıyla hotele gelen çift düğün hazırlıklarına başlarken, ünlü sanatçı Ebru Gündeş Instagram sayfasından yayınladığı çiftin nişan videosuna "Gönlüm sizinle. Hep böyle mutlu olacağınız bir ömür boyu mutluluklar dilerim" ifadelerini kullandı. 

 

BU AKŞAM EVLENİYORLAR!

 

26 Ağustos'ta beklenen yoğun yağış nedeniyle düğün tarihlerini 28 Ağustos'a çeken Özdemir ile Koç, bu akşam evleniyor.

 

DEMET KINAYI YAKTI

 

Geçtiğimiz günlerde Oğuzhan Koç'un bekarlığa veda partisinin ardından Demet Özdemir de kına gecesi yapmıştı. Geceye, ünlü oyuncunun yakın arkadaşları ve ailesi katılmıştı. Demet Özdemir'in kına yakıldığı sırada kırmızı duvağının altında gözyaşlarına boğulmuştu.

 

BEKARLIĞA VEDA PARTİSİNİ BASTI!

 

Oğuzhan Koç, Özdemir ile dünyaevine girmeden önce bekarlığa veda partisi gerçekleştirmişti. Gecenin sonunda Demet Özdemir partiyi basmıştı. Tüm erkekler Demet Özdemir maskesi takarak Koç ile poz vermişti. Geceye Eser Yenenler, İbrahim Büyükak, Tolga Akış gibi Koç'un birçok yakın arkadaşı katılmıştı.

 

"İKİMİZ DE BİRBİRİMİZE ÇOK ŞANSLI GELDİK"

 

Öte yandan Demet Özdemir, daha önce Koç ile birlikteliği hakkında "İkimiz de birbirimize çok şanslı geldik. İkimiz de çok mutluyuz. Ben kendimi çok şanslı hissediyorum." ifadelerini kullanmıştı.

 

"GELİNLİK HAYALİ KURMAMIŞTIM"

 

Gelinlik için hayalinde özel bir şey olmadığını belirten Demet Özdemir, "Ben 15 yaşından bu yana çalışıyorum. Hiç düğün dernek, gelinlik falan hayal etmediğimi fark ettim. O yüzden kesin bir şey söyleyemiyorum." şeklinde konuşmuştu. Düğünün Çeşme'de olacağı iddiasına yanıt veren oyuncu, "Arkadaşlar kesin bir şey söyleyemiyorum ancak yüksek ihtimal İstanbul olacak." açıklamasını yapmıştı.