Demet Özdemir Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Demet Özdemir kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve Oğuzhan Koç ile yaşadığı aşkla gündemde olan ünlü oyuncu Demet Özdemir ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sık sık merak ediliyor. Peki Demet Özdemir kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

Demet Özdemir kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve Oğuzhan Koç ile yaşadığı aşkla gündemde olan ünlü oyuncu Demet Özdemir ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sık sık merak ediliyor. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Demet Özdemir ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sık sık merak ediliyor. Peki Demet Özdemir kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

demet ozdemir kimdir nerelidir sevgilisi var mi 1

 

 

Demet Özdemir kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir?

 

Demet Özdemir kimdir? Demet Özdemir, 26 Şubat 1992’de 3 çocuklu bir ailenin en küçüğü olarak Kocaeli’de doğdu. Annesi ve babası ayrıldığı için annesi ve ablasıyla İstanbul’a taşındı. Özdemir, bir röportajda babasıyla ilişkisi hakkında “Yıllarca görüşmedik ama kısa süre önce barıştık. Fakat hiçbir zaman bizden nefret ettiğini ya da sevmediğini düşünmedim. Sadece çok inatçıdır.” demişti.

 

demet ozdemir kimdir nerelidir sevgilisi var mi 2

 

Bengü’nün dans ekibinde yer alıp daha sonra Efes Kızları kadrosunda dans etmeye başlamıştır. 2011-2013 yılları arasında Studio Oyuncuları’nda yürütülen eğitimlere katılarak iki yıl boyunca oyunculuk eğitimi almıştır. Mustafa Sandal’ın “Ateş Et ve Unut” adlı klibinde de yer alan Demet Özdemir İlk TV deneyiminde ise 2013 yılında Fox Tv’de yayınlanan baş rollerini Esra Ronabar , Murat Han ve Ekin Koç ile paylaştığı Sana Bir Sır Vereceğim adlı dizide “Aylin” karakterini canlandırmıştır. Daha sonra Kurt Seyit ve Şura adlı dizide “Alya” karakterini, Tut Sözünü adlı Sinema filminde ise “Demet” karakterini canlandırmıştır. Star TV’de yayınlanan, başrolleri Yusuf Çim ile birlikte paylaştığı Çilek Kokusu adlı dizide “Aslı” karakterini canlandırmıştır. Bengü’nün Hodri Meydan şarkısının klibinde oynamıştır. 2016 Haziran ayından itibaren Fox Tv de yayınlanmış olan No:309 adlı dizide “Lale” karakterini canlandırmıştır. 2017 yılında Burak Aksak’ın yazıp yönettiği Sen Kiminle Dans Ediyorsun filminde “Aysel” karakterini canlandırmıştır. 2018-2019 yıllarında Star Tv’de yayınlanan Erkenci Kuş adlı dizide “Sanem” karakterini canlandırdı. Erkenci Kuş dizisindeki performansı ile Ortadoğunun en prestijli ödül töreni Murex D’or Ödülleri’nde En İyi Kadın Oyuncu ödülüne layık görüldü. Demet Özdemir 26 Şubat 1992 yılında Kocaeli’de doğdu. Anne babasının ayrılmasının ardından annesi ve ablasıyla İstanbul’a taşınan Özdemir burada dans kursuna başladı. Oyunculuk kariyerine reklam filmlerinde yer alarak başlayan Demet Özdemir liseyi bitirmesinin ardından oyunculuk dersleri almaya başladı. Demet Özdemir, 2013 yılında Sana Bir Sır Vereceğim dizisin canlandırdığı Aylin karakteri ile dizi sektörüne adım attı. Kurt Seyit ve Şura, Kaçak Gelinler, Çilek Kokusu, Erkenci Kuş gibi dizilerde yer alan Özdemir ayrıca Tut Sözünü ve Sen Kiminle Dans Ediyorsun? filmlerinde de rol aldı.

 

demet ozdemir kimdir nerelidir sevgilisi var mi 3

 

26 Şubat 1992 tarihinde Kocaeli’de doğan Demet Özdemir, anne ve babasının ayrılması üzerine annesiyle birlikte İstanbul’a taşındı. Medya dünyasına Bengü’nün dans ekibinde yer alarak başladı. Efes Kızları kadrosunda da dans etti. 2011-2013 yılları arasında Studio Oyuncuları’ndan oyunculuk dersleri aldı. Mustafa Sandal’ın Ateş Et ve Unut isimli şarkısının klibinde oynadı. Televizyondaki ilk deneyimini 2013 yılında yayınlanan Sana Bir Sır Vereceğim isimli dizi ile kazandı. Kurt Seyit ve Şura dizisinde Alya, Tut Sözünü isimli sinema filminde Demet karakterini canlandırdı. Çilek Kokusu isimli dizide Aslı karakterini canlandıran Demet Özdemir’in tanınırlığı bu dizi ile arttı. Ardından No:309 isimli dizide Lale karakterini canlandırdı. Sen Kiminle Dans Ediyorsun filminde Aysel karakterini oynadı. Erkenci Kuş isimli dizide Sanem karakterini canlandırdı ve bu performansı ile ödül aldı. Demet Özdemir, 26 Şubat 1992 yılında Kocaeli’nde dünyaya geldi. Toplam 3 kardeştirler. Bir tane abisi bir tanede ablası bulunmaktadır. O daha küçükken annesi ile babası ayrılmışlardır ve bu sebeple İstanbul’a göç etmişlerdir. İstanbul’da annesi, ablası beraber yaşamışlardır. Ablası büyük fedakârlık sağlayarak çalışmış ve onun okumasında büyük bir paya sahip olmuştur. Dansa olan ilgisi sebebinle Dans Kursuna katılmış ve 1-2 yıl kadar dans etmiştir. Daha sonra Okulu bırakmış ve Akşam Lisesine devam edip mezuniyetini almıştır. Bengü dans kadrosundan ayrılınca Efes Kızları ile dans imkanı buldu. Ünlü oyuncunun boyu 1.70’dir. Son dönemde ünlü oyuncu ve şarkıcı Oğuzhan Koç ile aşk yaşamaktadır.