Demet Özdemir'in Ayna Pozu Beğeni Topladı! Ama Nasıl Güzel!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Demet Özdemir Instagram sayfasından yaptığı ayna pozu paylaşımında güzelliğiyle büyülerken övgü dolu yorumlar aldı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Demet Özdemir Instagram sayfasından yaptığı ayna pozu paylaşımında güzelliğiyle büyülerken övgü dolu yorumlar aldı. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Demet Özdemir Instagram sayfasından yaptığı ayna pozu paylaşımında güzelliğiyle büyülerken övgü dolu yorumlar aldı. 

 

demet ozdemir in ayna pozu paylasimi yogun ilgi gordu ama nasil guzel

 

Ama nasıl güzel!

 

Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda güzelliğiyle büyüleyen ünlü oyuncu Demet Özdemir için takipçileri "Ama nasıl güzel", "Sensin", "Çok güzelsin", "Çok güzelsin. Tam bir sanatçısın", "Her projende daha fazla hayran kalıyorum sana çünkü gelişimin, ilerleyişin, başarına şahit oluyorum ve bu çok gurur veriyor bir sevenin olarak. Sen bir dünya starısın yolun hep açık olsun güzelim" gibi yorumlarda bulunurlarken paylaşım sosyal medyada yoğun ilgi gördü. 



Etiketler: