Demet Özdemir'in Aşk Taktikleri Paylaşımı Gündem Oldu! Taktiklerinle Tüm Dünyayı Çıldırttığını Biliyorsun!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Demet Özdemir Instagram sayfasından yaptığı Aşk Taktikleri set paylaşımıyla gündem olurken çok sayıda övgü dolu yorum aldı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Demet Özdemir Instagram sayfasından yaptığı Aşk Taktikleri set paylaşımıyla gündem olurken çok sayıda övgü dolu yorum aldı. Son dönemde rol aldığı yapımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Demet Özdemir Instagram sayfasından yaptığı Aşk Taktikleri set paylaşımıyla gündem olurken çok sayıda övgü dolu yorum aldı. 

 

demet ozdemir in ask taktikleri 2 set paylasimi gundem oldu taktiklerinle tum dunyayi cildirttigini biliyorsun

 

Taktiklerinle tüm dünyayı çıldırttığını biliyorsun!

 

Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Aşk Taktikleri 2 filminin setinden çalışma arkadaşlarıyla çektirdiği pozunu paylaşan ünlü oyuncu Demet Özdemir "Bilen bilir" ifadelerini kullandı. Paylaşım için takipçilerinden "Taktiklerinle tüm dünyayı çıldırttığını biliyorsun. Harika bir romantik yolculuk için teşekkür ederiz. Hepimizin bildiğini bir kez daha doğruladın sen kraliçesin", "Her zaman neşeli, enerji dolu, eşi benzeri olmayan karizması var. Seni seviyoruz Demet" gibi yorumlar alan ünlü oyuncu Demet Özdemir sosyal medyada yoğun ilgi gördü.