Demet Özdemir'in Acı Günü! Anneannesini Kaybetti!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Demet Özdemir, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda anneannesinin vefat haberini duyururken, sosyal medyada yoğun destek gördü. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Demet Özdemir, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda anneannesinin vefat haberini duyururken, sosyal medyada yoğun destek gördü. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Demet Özdemir, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda anneannesinin vefat haberini duyururken, sosyal medyada yoğun destek gördü. 

 

demet ozdemir anneannesi nin vefat haberini duyurdu

 

Anneannesi vefat etti!

 

Oyuncu Demet Özdemir, sosyal medya hesabından yayınladığı gönderi ile anneannesi Naziye Yener'in yaşamını yitirdiğini duyurdu. 29 Ağustos'ta Oğuzhan Koç ile dünyaevine giren Demet Özdemir'in (30) anneannesi Naziye Yener, vefat etti. Aldığı acı haberle sarsılan ünlü oyuncu, anneannesinin yaşamını yitirdiğini sosyal medya hesabından duyurdu. Demet Özdemir, anneannesi ile birlikte çekilen eski bir fotoğrafını dua emojisi ile birlikte yayınladı. Özdemir'in ablası Derya Özdemir ise yaptığı paylaşımda, "Kıymetlim, anneannem... Mekanın cennet olsun. Seni çok seviyorum" ifadelerine yer verdi. Takipçileri ünlü oyuncuya başsağlığı mesajları ile destek oldu.



Etiketler: