Demet Özdemir İle Oğuzhan Koç'un Düğün Yeri Neresi Oldu?

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Demet Özdemir ile sevgilisi oyuncu ve şarkıcı Oğuzhan Koç'un yazın yapacakları düğünün yerinin belli olduğu iddia edildi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Demet Özdemir ile sevgilisi oyuncu ve şarkıcı Oğuzhan Koç'un yazın yapacakları düğünün yerinin belli olduğu iddia edildi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Demet Özdemir ile sevgilisi oyuncu ve şarkıcı Oğuzhan Koç'un yazın yapacakları düğünün yerinin belli olduğu iddia edildi. 

 

Düğün yeri Sarıyer mi?

 

Posta'dan Ali Keser'in haberine göre; Bu yaz Oğuzhan Koç ile nikah masasına oturmaya hazırlanan Demet Özdemir hiç gelinlik hayali kurmadığını söyledi. Çeşme’de nikah masasına oturacakları iddialarını da yalanlayarak “Yüksek ihtimal İstanbul” açıklamasını yaptı. Düğünün, Özdemir’in evlenme teklifini de aldığı Sarıyer'deki otelde yapılacağı iddia ediliyor. Geçtiğimiz günlerde Oğuzhan Koç eskiden 70 bin TL olan sahne ücretini 100 bin TL'ye çıkarmıştı.