Demet Özdemir İle Oğuzhan Koç Nişanlandılar!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Demet Özdemir ile sevgilisi Oğuzhan Koç, dün gerçekleşen tören ile evlilik yolunda ilk adımı atarak nişanlandılar. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Demet Özdemir ile sevgilisi Oğuzhan Koç, dün gerçekleşen tören ile evlilik yolunda ilk adımı atarak nişanlandılar. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Demet Özdemir ile sevgilisi Oğuzhan Koç, dün gerçekleşen tören ile evlilik yolunda ilk adımı atarak nişanlandılar.

 

Nişanlandılar!

 

Oyuncu Demet Özdemir (30) ve şarkıcı Oğuzhan Koç (37), yaklaşık 2 yıl süren birlikteliklerini evlilikle taçlandırmaya karar vermişti. Ünlü çift, bugün aile arasında düzenlenen tören ile nişanlandı. Evlilik yolunda ilk adımı atan Özdemir ve Koç'un mutlu anları, objektiflere yansıdı. Bu özel gün için iki farklı kıyafet giyen tercih eden ünlü oyuncu, kız isteme töreni sırasında beyaz bir elbise giydi. Demet Özdemir, kahvelerin içilmesinin ardından yüzük merasimi için ise pembe renkli saten bir kıyafet tercih etti. Hayranları, ünlü çifte sosyal medya üzerinden tebrik mesajları gönderdi. Özdemir, daha önce Koç ile birlikteliği hakkında "İkimiz de birbirimize çok şanslı geldik. İkimiz de çok mutluyuz. Ben kendimi çok şanslı hissediyorum." ifadelerini kullanmıştı. 

 

oguzhan koc ile demet ozdemir nisanlandilar