Demet Özdemir İle Oğuzhan Koç Çifti Boşanıyorlar Mı? Yarın Açıklama Bekleniyor!

Son dönemde rol aldığı Adım Farah dizisiyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Demet Özdemir ile eşi Oğuzhan Koç'un boşanmak için girişimlere başladıkları iddiası sosyal medyada gündem oldu. 

 

Son dönemde rol aldığı Adım Farah dizisiyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Demet Özdemir ile eşi Oğuzhan Koç'un boşanmak için girişimlere başladıkları iddiası sosyal medyada gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Demet Özdemir ile eşi Oğuzhan Koç'un boşanmak için girişimlere başladıkları iddiası sosyal medyada gündem oldu. 

 

Yarın açıklama bekleniyor!

 

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Bir süredir ayrı evlerde yaşayan Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç boşanma kararı aldı. Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç cephesinden beklenen boşanma haberi geldi. 28 Ağustos’ta nikah masasına oturan çiftin arası bir süredir bozuktu. Demet Özdemir’in doğum gününde “şiddet”li bir kavga eden ikilinin ilişkisi o gecenin ardından bir daha düzelmedi. Dün gece kendisinin de seslendirme yaptığı eşinin Özür Dilerim filminin galasına katılmamakla kalmayıp destek paylaşımında da bulunmayan Demet Özdemir’in yarın “Boşanıyoruz” açıklamasını yapması bekleniyor.