Demet Özdemir Gelecek Projeleri Hakkında Bilgiler Verdi!

Doğduğun Ev Kaderindir isimli dizideki performansıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Demet Özdemir, önceki gün bir mekan çıkışı görüntülenirken, muhabirlere gelecek planları hakkında detaylı bilgiler verdi. 

 

Doğduğun Ev Kaderindir isimli dizideki performansıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Demet Özdemir, önceki gün bir mekan çıkışı görüntülenirken, muhabirlere gelecek planları hakkında detaylı bilgiler verdi. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Demet Özdemir, önceki gün bir mekan çıkışı görüntülenirken, muhabirlere gelecek planları hakkında detaylı bilgiler verdi.

 

Güzel oyuncu Demet Özdemir Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin seti bittikten sonra arkadaşlarıyla bir mekanda yemek yedi.Yemek çıkışı magazin muhabirlerinin sorularını yanıtladı. Demet Özdemir ''İzmir depreminden dolayı ülkece keyifsiziz'' dedi.Demet Özdemir ayrıca ''Bu dönem çok yoğun çalışıyoruz güzel bir geri dönüş yaptık çok güzel açılımlar oldu projemizde çok mutluyuz'' dedi.

 

Karakterin var olan cesaretiyle özdeşleştiriyorum! 

 

Demet Özdemir rol aldığı Doğduğun Ev Kaderindir dizisindeki Zeynep karakteriyle kendinizi özdeşleştirdiğiniz taraflarınız var mı sorusuna ''Son bir kaç bölümdür böyle düşünüyorum, karakterin var olan cesaretiyle özdeşleştiriyorum'' dedi. Geçtiğimiz günlerde yaptığı dans ile adından söz ettiren güzel oyuncu ''Devamını yapacağım ama şuanda yoğunuz çok vaktim olmuyor ama yakın zamanda güzel birşey yapacağım'' şeklinde konuştu. Demet Özdemir özel hayatı hakkında çıkan haberlerle ilgili son kez konuştu ve ''Geçen sefer söyledim sevgilim olduğunda görürsünüz.'' dedi.

 

İşte o açıklamalar;



Etiketler: